Melyik sztárra hasonlítasz?

F.I. | 2011. Január 06.
Megmondja egy arcfelismerő program. Halálraítéltek utolsó vacsorája, a pólya dizájnos visszatérése és egy szép, szerelmes videoklip e heti linkajánlónkban.

1. A My Heritage családfakészítő honlapról korábban már beszámoltunk, ezúttal azonban egy újabb érdekes funkcióra szeretnénk felhívni a figyelmet. Az oldalon arcfelismerő szoftvert is találunk, amellyel többek között véget vethetünk az évtizedes családi vitának, hogy kire hasonlít jobban a gyerek. A Celebrity Morph alkalmazásnak köszönhetően jól indulhat az év, ha objektív bizonyítékot kapunk arra, hogy Audrey Tautoura hasonlítunk legjobban. Vagy legalábbis viccesen, ha inkább Ozzy Osbourne-re.

2. Végre egy érzelmes dal, naplemente és nyitott, fehér ingben, fájdalmas arccal éneklő művész nélkül. Joshua Radin zenéjéhez animált, képeskönyves történetet talált ki Thomas Hicks.  

Katt a képre!

3. A halálraítéltek utolsó vacsorája elég bizarr amerikai hagyomány. A brooklyni művész, Julia Ziegler Haynes siralomházi fogvatartottak utolsó kívánságát alkotta újra és fényképezte le. A képek nemcsak a halálraítéltek belső világába adnak betekintést, hanem e szokás ellentmondásaira is rávilágítanak.

Hastings Arthur Wise utolsó kívánsága, 2005. november 4.
Rákfarok, sült krumpli, coleslaw saláta, banánpuding és tej.

4. Pólyában valószínűleg a mai harmincasokat ringatták el anno utoljára. Reméljük, ezekkel a  szép, modern és praktikus bugyolákkal visszatér a pólya a babakelengyébe.

5. A Dazed & Confused az egyik legbefolyásosabb brit stílusmagazin. Webes kiadása közzétette a zenei szerkesztő 2010-es kedvenceinek playlistjét, sok olyan címmel, amelyet magyar rádiók nem is játszanak.

Katt a képre!

6. Bár eddig még nem sikerült finomat kifognunk a cupcake nevű kultikus amerikai sütiből, nézegetni azért szeretjük őket. Egy magyar blogger cupcake-es fotókat gyűjt:

Katt a képre!
Az év legviccesebb videói

A Webpercesek sorozat csupa mókás és meghökkentő videóval búcsúzott az óévtől.
Filmek, amiket mindenkinek látnia kell! »

Exit mobile version