Elvesztettünk 11 könyvet – Ha megtalálod őket, nem kell visszaadnod!

nlc | 2011. Március 24.
Szeretett dolgainkat elhagyni nem jó érzés, sőt kimondottan bosszantó. A Nők Lapja Cafe és a Polc.hu pénteken azonban önszántából hagy majd el könyveket szerte Budapesten. Csatlakozz te is a március 25-ei Veszíts el egy könyvet! akcióhoz, és hagyj el egy könyvet, vagy csak indulj útra megkeresni az általunk elveszítetteket!
Paulo Coelho nagy utazása

Harmadik születésnapját ünnepli pénteken a Veszíts el egy könyvet! kezdeményezés Magyarországon, amelyhez idén a Polc.hu-val közösen mi is csatlakozunk. Ha van egy köteted, amit elolvastál, de mégsem ragaszkodsz hozzá annyira, akkor arra biztatunk: csatlakozz te is az akcióhoz, és veszítsd el holnap a könyvet! Ha szeretnéd, csak úgy simán elhagyhatod, minden üzenet nélkül, vagy írhatsz bele saját üzenetet, de a játék saját honlapján regisztrálhatod is a művet, így nyomon tudod követni további sorsát. 

A nemzetközi kezdeményezés 2001-ben indult, nálunk három évvel ezelőtt az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár szervezte az első ilyen napot. A játék első évében csaknem hétszáz könyv veszett el. Ezek között volt olyan kötet, amely igazi világjáró lett. A gyulai Kiss Ottó Javrik könyve című dedikált regényét Kecskeméten veszítették el az orosházi könyvtárosok, onnan a mű Párizsba került, majd „felszállt” egy repülőre és Ausztráliába utazott.  

A Nők Lapja Cafe csapata holnap összesen 11 kötetet hagy el. A következő köteteket kereshetitek majd: Shäffer Erzsébet: Pókfonálon, Schäffer Erzsébet: Toronyiránt, Schäffer Erzsébet: Temesvári lány, Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye, Soma: Ébresztő, Soma: Ébresztő 2., D. Tóth Kriszta: Lolával az élet, Vekerdy Tamás: A szülő kérdez, a pszichológus válaszol, Vekerdy Tamás: A pszichológus újra válaszol, V. Kulcsár Ildikó: Figyeljetek, feleségek!, Nők Lapja Nosztalgia 70-es évek (album).

 

 

 

Ha megtaláltátok valamelyik könyvet, kérjük, regisztráljátok a játék honlapján, illetve küldjetek nekünk egy képet, amelyen a megtalált kötettel szerepeltek.

A cím, ahová a képeket várjuk: dora.mittelholcz@sanomabp.hu
Beküldési határidő: április 5. A könyvmegtalálókról készült képeket közzétesszük az oldalon.

És hogy hol hagyhatod el a könyvet? Bárhol. Buszon, villamoson, orvosi rendelőben, bevásárlóközpontban, egy parkban, valamelyik kocsma ablakpárkányán. A lényeg, hogy olyan hely legyen, ahol megtalálhatják. 

Még több olvasnivaló a Polc.hu oldalán! 

 
                               
                     
 

 

 

 

 

Exit mobile version