Kellogg’s – Bahlsen FITBALANCE ARÉNA

FitBalance | 2011. Április 14.
EGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL & EXPO 2011 május 8. vasárnap 08:00-tól a Papp László Budapest Sportarénában.
Kellogg's - Bahlsen FITBALANCE ARÉNA


A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness , valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre. 2006-óta, immár a 12. FitBalance eseményen vagyunk túl, amelyeken nagy örömünkre több tízezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk!

Mi sem igazolja ezt jobban, hogy már harmadik alkalommal a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek. Az eseményen 7 színpad a legnevesebb prezenterek (30 oktató), fitness, pilates, yoga, bodyART, step terem, R-Med Functional Training Corner, Power Plate Stage, Zumba,Kangoo , BioPont Fitt Expo, Brutal Kis Challange, egészségügyi szűrések, stb…, valamint, 140 Spinnner® várja a sportolni vágyó érdeklődőket!

Érdekesség, hogy a Fitbalance Aréna ad otthont az első hivatalos zumba dalhoz készült videóklip forgatásnak, amiben természetesen minden jelenlévő részt vehet! Ahogy az elmúlt években is, idén ismét több hazai híresség csatlakozott a “Sztárok az egészségért” programunkhoz:Csonka András, Dombóvári Vanda, Sütő Enikő, Valkó Eszter, Kustánczi Lia , Katus Attila, Sári Évi, Kucsera Gábor, Varga Viktor, Nagy Adri

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Főnix Med Egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Újdonság, hogy Katus Attilát, nem az óra tartó prezenterek között találjuk.

Most első ízben lehetősége van minden résztvevőnek, hogy a rendezvényen személyes konzultáción vegyen részt a sztár edzővel! Először csatlakozik be az esemény programjába szervesen a fitness, mint versenysport. Ezúttal a hivatalos IFBB Testépítő és Fitness Magyar Kupa is részét képezi a programoknak, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi eseménynek. A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a korlátlan ásványvíz fogyasztást, valamint a kétféle ebédet, amit a belépő ára tartalmaz

Frissességedről a Pearl Natural Kft. és Vivien ásványvíz gondoskodik!

További részletek a fitbalance.lap.hu és www.fitbalance.hu oldalon olvashatók!
 

 

Exit mobile version