Dinamikus este Soma Mamagésával

nlc | 2011. Április 18.
Ahogy az élet hullámai váltják egymást, úgy váltakozik az egymást követő számokban is a ki- és befelé fordulás, a gyors és a lassú ritmus. Tölts egy estét Somával és a Vanavan zenekarral!
Dinamikus este Soma Mamagésával

A zenekar repertoárja többnyire saját dalokból áll,  a zenekarra jellemző hangzásban és hangszereléssel. A stíluselemek között a dzsesszes hangzás dominál, de megjelennek a pop, a rock, a sanzon és a latin zenei elemek is. A koncert felépítése dinamikus: ahogy az élet érzelmi hullámai váltják egymás, úgy váltakozik az egymást követő számokban is az extra- és introverzió, a gyors és lassú, kifele és befele…
Tartalmában leginkább az embernek önmagával, illetve a másik nemmel való kapcsolatára fókuszálva. A férfi-nő viszonyulások, dilemmák, szakítás, beteljesülés, megélések és a saját kérdéseinkre kapott válaszok hullámzanak a műsorban.

Ezt Soma az összekötő szövegekben szórakoztató és pszichologizáló stílusban kommentálja is. Egyik megjegyzése a koncertjeikre vonatkozóan: „Megfigyeltem, hogy minden koncertem után mosolyogva mennek el az emberek. Ez nagyon fontos. Ezért vagyok elő-ADÓ-művész.” Szórakoztató, feltöltő, zeneileg igényes, dallamos és egyedi produkció.

Pozsár Eszter – alt és szoprán szaxofon, fuvola
Hudák Zsófi – bőgő
Mogyoró Kornél – ütőhangszerek
Hámori Máté – gitár
Soma Mamagésa – ének, dalszövegek
 
(Alkalmanként Frankie Látó hegedűművésszel kiegészülve.)
 

Exit mobile version