Július 1., péntek 19.00: Caramel

nlc | 2011. Június 15.
A Megasztár második szériájának győzteseként egy ország ünnepelte, nemrég pedig a Nagy Duett versenyt nyerte meg Trokán Nórával.
Július 1., péntek 19.00: Caramel

Nem csak énektudásával, de saját számaival, szívhez szóló dalszövegeivel és szerény, mégis csibészes mosolyával hódította meg a közönséget. Caramel régóta énekel, nyolcéves kora óta ír dalokat, és ahogy többször is elmesélte, mindig hallja a zenét a fejében.

Az általános iskolában ebből nem egyszer adódott problémája, gyakran kiküldték a teremből, mert a tanórákon is dudorászott. A tehetségkutató műsor előtt demóival végigjárta a nagyobb kiadókat, de mindenhol elutasító választ kapott. Molnár Ferencre a Caramel becenevet egyik barátja ragasztotta rá – félig gúnyosan, félig viccesen – de azt egyikük sem sejtette, hogy nemsokára ezen a néven fogja ismerni az egész ország.

Azóta a huszonkilenc éves énekes négy nagylemezt jelentetett meg, közülük egy arany-, kettő pedig platinalemez lett. Ezeken az albumokon az éneklés mellett, mint zeneszerző, szövegíró is dolgozott, és a hangszerelésben is közreműködött.

Exit mobile version