Bulizás felső fokon és perc alapon

T-Mobile | 2011. Július 06.
Az elmúlt évekhez hasonlóan a Telekom az idén nyáron is hozzájárul ahhoz, hogy a Heineken Balaton Sound fesztivál közönségének minél több minőségi élményben legyen része, illetve azokat könnyen megoszthassa rokonaival, ismerőseivel.

A T-Mobile Teraszon esténként a világ minden tájáról érkező DJ-k és formációk veszik birtokba a színpadot. Ott lesz a világ tíz legjobb DJ-jének egyike, John Digweed, aki már 2010 nyarán bevéste a nevét a Heineken Balaton Sound partilegendáriumába elsöprő sikert arató house-maratonjával.

Fellép még a techno, az acid house és a drum ‘n’ bass világában is otthonosan mozgó Josh Wink, vagy a kortárs dél-amerikai klubkultúra fenegyereke, Ricardo Villalobos legjobb tanítványaként is ismert Luciano, hogy a hajnalig tartó bulihangulatról és a szédületes tempóról gondoskodjanak DJ-társaikkal öt éjjelen át.

A T-Mobile Teraszán mindezeken túl igazi felüdülés várja a fesztiválozókat: a parton kényelmes nyugágyakon pihenve élvezhetik a napsütést. Ugyanitt napközben kellemes lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. A megszokott kényelmi szolgáltatások mellett ingyen internet és mobiltöltő állomás vehető igénybe, a fenntarthatóság jegyében működő kézműves alkotósátorban pedig bárkinek lehetősége nyílik saját készítésű, újrahasznosítható anyagokból fesztiváltáskát, vagy akár matracot, ékszert, hasznos kelléket készíteni.

Idén is lesz fesztiválexpressz, amely a Zamárdi vasútállomás és a rendezvény bejárata között biztosít ingyen transzfert. Azok sem maradnak le semmiről, akik csak egy-egy koncert idejére szeretnének a fesztiválra ellátogatni, hiszen a Heineken Balaton Sound-on igénybe vehető a mobilon is megvásárolható Percalapú Fesztiváljegy.

További információk!


Exit mobile version