Bérelj ki az esküvődre egy egész falut!

nlc | 2011. Július 14.
Itt a megoldás azok számára, akik igazi falusi lagzira vágynak, de ehhez hiányzik a megfelelő helyszín. Csak pénz kérdése, és bérelhetnek egyben egy egész falut.
Bérelj ki az esküvődre egy egész falut!

Szálloda helyett immár egész falvakat is kibérelhet Ausztriában, Svájcban és Németországban az, akinek van rá a pénze. Az éjszakánként már 50 ezer dollárért (9,5 millió forintért) elérhető idilli falvakat elsősorban céges rendezvényekhez ajánlják, de ideális helyszínt biztosíthatnak egy nagyszabású esküvőhöz is.

Ez az összeg mintegy 150 ember szállását és étkezését foglalja magában, de egy kis pluszpénzért az utcanévtáblákat is lecserélik, vagy akár színházi előadást is kerekítenek a megrendelő kívánsága szerint.

Az érdeklődők összesen kilenc idilli hangulatú osztrák, német és svájci falu közül válogathatnak.

A különleges programban részt vevő első falu az osztrák Alpokban található Brand volt, amely azóta is a legnépszerűbb a bérelhető települések közül. Azoknak, akik igazi romantikára vágynak, például egy nagyszabású esküvő lebonyolításához, a Salzburg környéki Goldegg am Seet ajánlják, amely saját középkori kastéllyal is büszkélkedhet.

A szolgáltatások a helyieknek megélhetést biztosítanak, a turizmusból élő városoknak pedig bevételt hoznak – mondta Karl Schwärzler, a Rent a Village vezérigazgatója.

Azoknak, akik kedvet kaptak a falubérléshez, érdemes idejében jelentkezniük: a foglalás és az előkészületek legalább hat hónapot vesznek igénybe, de nagyon nagy csoportok esetében ez akár egy teljes év is lehet.

Exit mobile version