Legyőzheted az álnok tevepatát! – találmányok nőknek

nlc | 2011. Október 24.
Annyi apró részlet keseríti az életünket, hogy szinte azt sem tudjuk, hova kapjunk: kezdve az elkenődött rúzzsal, folytatva a lemerült mobillal, egészen az illetlen részleteket közszemlére tévő ruhadarabokig. Még szerencse, hogy vannak rafinált feltalálók, akik gondolnak ránk és segítenek.

Rúzskontúr maszk

Hát nem volna csodálatos, ha a reggeli készülődés közben, félkómásan is csak 3 másodpercbe telne a Tökéletes Körvonalú Rúzs feldobása? Mostantól a nők millióinak álma válhat valósággá, nincs hozzá másra szükség, csak egy japán rúzskontúrmaszkra! Őrületes, nem?

Bokszertáska

Képzeld el, hogy egy hollywoodi krimi főszereplője vagy, egy elhagyatott utcán mászkálsz késő éjszaka, és gyanús alakok követnek! Nincs mese, rajtad csak a lepattintható fülű bokszertáska segíthet: feltűnés nélkül válaszd le a beépített freestyle-harcosi segédeszközt a retikülről, és a legváratlanabb pillanatban suhints oda a körülötted settenkedő rosszarcúaknak. Garantált, hogy vinnyogva menekülnek majd – vagy nem.

 

Mobiltöltő kézitáska

„Már megint lemerült a mobilom, és senkinél nincs megfelelő töltő!” – mostanáig minden mobilrajongó nő legrettegettebb rémálma volt ez, de végre elhárult a veszély: bárhová is indulj reggel, mindig fel tudod tölteni a telefonod, csak legyen nálad a napelemes retikülöd!

 

Zsebtoalett

Hányszor előfordul, hogy órák óta hiába keresünk vécét, mégsem találunk? Ilyenkor persze egyszerű a pasiknak, ők csak odaállnak egy fatörzshöz, és könnyítenek magukon. Na pont erre a nyomasztó helyzetre találták ki bölcs német feltalálók a zsebvécét: egyszerű műanyag tasak, rugalmas gumiszegéllyel és nyéllel – nyitható, zárható, és igazán kényelmesen illeszkedik a megfelelő helyekre.

Cicifix-tasi

Milyen jó lenne úgy táncolni a házibuliban, hogy közben nem kell görcsösen a hónod alatt szorongatni a táskád! Hát megnyugtatunk: nem kell, mert amióta feltalálták a Cleavage Caddy nevű cicifix-táskát, minden nő felszabadultan bulizhat, mindkét kezét a magasba emelve.

 

Tevepatairtó

Válogatásunk vitathatatlan ékköve a Camel Ammo márkájú tevepata-eltüntető lapka: nincs más tennivalód, csak illeszd az ízléses kis plasztiklapot a bugyi elejébe, és már bele is ugorhatsz a legszűkebb és legtesthezállóbb nadrágodba, garantáltan patamentes leszel! (Ha esetleg valaki nem tudná, mi is az a tevepata, itt kiművelődhet.)

 

Exit mobile version