Mihalik Enikővel érezzük a nyarat

F.I. | 2012. Február 19.
A magyar topmodell Yves-Saint Laurent kollekcióját reklámozza. E heti linkajánlónkból kiderül, milyen Lagerfeld szerint a világ, továbbá mihez kell egy hörcsög, egy szivacs és egy ragasztószalag.

Nyáridéző Mihalik Enikővel
Megtaláltuk a februári mínuszok ellenszerét. Némi Yves-Saint Laurent, a Côte D’Azur kékjének és Mihalik Enikő átszellemült arcának látványa, és szinte már érezzük is a nyarat. A divatházak nyári szezon előtti kollekciója („cruise collection”) eredetileg a téli hónapokat a Földközi-tenger luxushajóin átvészelő módos észak-amerikai turistákat célozza meg, de nem tesz semmit. Minden fejben dől el.

 

Mert a tejföl bizony folyós
A gasztroblogok tengerében igazi unikum a What Katie ate. Tökéletesre stilizált ételfotók helyett a való világot kapjuk: szétszóródott sajtforgácsokat, kissé piszkos asztalt, összefolyó szószokat, ételmaradékot a tányéron. Néha a valóság a szebb látvány.

 

Mihez kell egy szivacs, egy hörcsög és egy ragasztószalag?
Lehet egyszerűbben is lapozni, de minek? Leleményes kisfilm, amiért érdemes volt feltalálni a videómegosztókat:

Karl szerint a világ
Ahhoz képest, hogy Karl Lagerfeld igazi földhözragadt embernek tartja magát, már csak az meglepőbb, hogy kiderül: van egy hároméves keresztfia. Hasonló furcsaságokkal van tele az az interjú, amely abból az alkalomból készült, hogy egy napra vendégszerkesztője volt egy ingyenes napilapnak.

 

Bárki lehet online fejvadász
Különös magyar álláskereső portálra bukkantunk. A kissé bizarr Vérdíj.hu oldalon az állásadók anyagilag jutalmazzák, ha ajánlásunk alapján megfelelő szakembert találnak a meghirdetett pozícióra. 

Megint állunk

Ismeretlen környéken vonatozol, és fogalmad sincs, merre jársz? Ez az élmény legalább öt generáció számára alap. Egészen idáig: a vonatDroid mobilos alkalmazás GPS segítségével mutatja a következő állomásokat és egyéb menetrendi információkat, az érkező és az induló vonatokat.

 

Exit mobile version