Ismeretlen színésznő játszhatja Carrie Bradshaw-t

nlc | 2012. Február 28.
Eldőlt, hogy ki játssza a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw fiatalkori karakterét a Carrie-naplókban. A 18 éves AnnaSophia Robb nem túl ismert, cserébe tapasztalt.
AnnaSophia Robb
AnnaSophia Robb

Hosszú hónapok óta lázban tartja az elkötelezett Szex és New York-rajongókat, hogy kit is választanak a fiatal Carrie-ről szóló film főszerepére a producerek. Bár a legutóbbi mozi finoman szólva sem volt bombasiker, a Connecticutból New Yorkba érkező fiatal lány történetében azért még látnak fantáziát a készítők. Olyannyira, hogy szokatlanul hosszú időt szenteltek Sarah Jessica Parker fiatalabb verziójának megtalálására.

A CW amerikai televíziótársaság megerősítette a hírt, miszerint a Candace Bushnell által írt Carrie-naplók alapján készülő film főszereplője AnnaSophia Robb lesz. A feltörekvő színésznő a legismertebb amerikai tinisztárokat utasította maga mögé, köztük A pletykafészek (Gossip girl) című sorozat főszereplőjét, Blake Livelyt, akit pedig a Sarah Jessica Parkerhez hasonló külseje miatt is sokan befutónak gondoltak. A korábbi Disney-kedvencek, Miley Cyrus és Selena Gomez neve szintén felmerült a szereplőválogatáskor.

AnnaSophia Robb, bár nem ennyire ismert, de kifejezetten tapasztalt színésznő. A 18 éves lány játszott a Charlie és a csokigyárban, a Soul Surferben, de emellett a Barátság mindenáron, Lelkipásztor-kutya, A tíz csapás, Alvajárók, Hipervándor, Híd Terabithia földjére és A Boszorkány-hegy című filmekben is. Idén a Tinker Bell: Secret of the Wingsben és a Panben láthatjuk őt a filmvásznon.

„A fókusz abszolút Carrie Bradshaw karakterén lesz, és azon, milyen is volt 16-17 évesen” – mondta el Thom Sherman, a CW társaság egyik vezetője a nyolcvanas években, azaz teljesen „Mr. Big-mentes” időszakban játszódó filmről.

Exit mobile version