Fogadd el! – KézenFogva Alapítvány az elfogadásért

KézenFogva Alapítvány | 2012. Május 08.
Május 16-án a budapesti Műjégpályán mindenki kipróbálhatja, hogy hogyan állná meg a helyét, ha nem látna, nem tudna járni vagy nem hallana semmit. A fogyatékos emberek világa sokkal érdekesebb, mint azt elsőre gondoljuk! A kihívások teljesen mások, a hangsúlyok eltolódnak. A hétköznapi problémák eltörpülnek, az életünk teljesen más színben tűnik fel.

A KézenFogva Alapítvány azt szeretné megmutatni a Fogadd el, fogadj el kampánnyal, hogy a fogyatékos emberek milyen sokat adhatnak az egészségeseknek. Nem sajnálatról van szó, nem a segítségnyújtásról, közös élményekről. Az Alapítvány meggyőződése, hogy a gyerekek a legjobb alanyok, ha elfogadásról van szó, ők még őszintén és maximális nyitottan fordulnak minden és mindenki felé. A májusi esélyegyenlőségi nap nem könnyeket és szomorúságot, hanem nevetést és közös mókázást ígér!

 

A kampány már 2006 óta minden évben útjára indul és bejárja az országot, hogy minél több emberhez eljusson az elfogadás élménye. Élmény, mert a fogyatékosság nem átok, ha képesek vagyunk elfogadni és vele együtt élni. Ehhez azonban az egészséges emberek segítőkészsége és nyitottsága is szükséges.

A Fogadd el kampány nem jöhetne létre fő támogatója az OTP Bank és támogatói a Waberer’s Holding, a Nem Adom Fel Alapítvány és a Fővárosi Szociális Közalapítvány nélkül. Köszönjük nekik és mindenkinek, aki kiáll az ügy mellett!

 

 

Exit mobile version