Még nem késő, hogy felébreszd a tested

nlc | 2012. Május 18.
A sporteseményeké a főszerep a hétvégi programajánlókban. Ha jó kondiban vagy, elindulhatsz egy női futógálán a Margitszigeten. Ha azonban inkább jógáznál, akkor a TF Atlétikai Csarnoka felé vedd az irányt. Miután kitornáztad magad, lazulhatsz egy musical-előadáson vagy az Etyeki Pincefesztiválon.
Még nem késő, hogy felébreszd a tested

Testébresztő női futógála
Kis táv vagy nagy táv, futás vagy gyaloglás, bármelyikben kipróbálhatja magát az ember, az egyetlen feltétel, hogy nőnemű legyen, és még esőtől sem kell tartani. A brit nagykövethelyettes is indul a kizárólag nők számára rendezett futóversenyen, amin a Margitszigetet liheghetjük körbe. Férfiak is jöhetnek, hogy a célban egy szál virággal várják a hős lányukat, barátnőjüket, édesanyjukat, testvérüket vagy nagymamájukat.

Hol? Margitsziget, Szabadtéri Színpad
Mikor? Május 20.
Mennyiért? 500–2200 forint
Ne menj, ha nincs rendes futócipőd.

Új élet jógafesztivál

Az ország legképzettebb jógaoktatói gyűlnek össze egy helyen, hogy segítsenek kiválasztani, a jóga melyik változata a legmegfelelőbb számodra, legyen az hatha jóga, gerincjóga, iyengar jóga, ashtanga jóga vagy dinamikus jóga. Ez a mozgásforma kitisztítja a fejet, gyógyítja a lelket, és bár nem kell hozzá ugrálni, még szálkásít is. A fesztiválra a pelenkás korosztályt is várják, és a gyerekeket akár le is adhatjuk a Kölyökpark képességfejlesztő centrumba.

Hol? TF Atlétikai Csarnok
Mikor? Május 19.
Mennyiért? 1300–1800 forint
Ne menj, ha hídba hátrahajolva szedegeted otthon a virágokat.

StarDust A Musical Show

25 világhírű musical legszebb dalait adják elő egy helyen és egy időben látványos színpadtechnika mellett. A Macskák, a Jézus Krisztus szupersztár, Az operaház fantomja, a Hair és a West Side Story számait négy magyar musicalsztár, Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza éneklik a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében.

Hol?
Syma Csarnok
Mikor? Május 18. 19:30
Mennyiért? 3900–14900  forint
Ne menj, ha téged még a West Side Story sem hat meg.

10. Etyeki Pincefesztivál bónusz kaszkadőrnappal

Mivel idén tartják a tizedik Etyeki Pincefesztivált, a szervezők most minden korábbi alkalmon túl akarnak tenni. Persze szokás szerint bekukkanthatunk a helyi pincékbe, ahol nemcsak az etyeki borokat kóstolhatjuk meg, hanem az ország minden tájáról érkező vendégborászokét is. Természetesen e mellé rengeteg kézművestermék, házi finomság és koncert is jár, fellép például a Péterfy Bori & Love Band és Galambos Dorina együttese, a Mrs. Columbo. Ha már ott vagyunk, érdemes lehet átnézni az etyeki Korda Filmparkba, ahol kaszkadőrnapot tartanak, és lovas jeleneteket mutatnak be a Borgiák című sorozat reneszánsz díszletében.

Hol? Etyek
Mikor? Május 19–20.
Mennyiért? 1000 forint a fesztiválkártya
Ne menj, ha inkább egy sört innál.

Valamieste

A Valamieste két kitűnő énekes színésznő segítségével igyekszik a nők minél több arcát felvillantani olyan szerzők versein és dalain keresztül, mint Cseh Tamás, Francois Ozon, Maár Gyula vagy Müller Péter Sziámi. Szalontay Tünde a neves Pintér Béla Társulat művésznője, Záhonyi Enikő többek között a Sziámi zenekar énekesnője. A darab egyszerre szól a nőknek, hogy kicsit magukra ismerjenek, és a férfiaknak, hogy kicsit közelebb kerülhessenek a nőkhöz.


Hol?
SufniG’Art’N
Mikor? Május 18. 20:00
Mennyiért? 800 forint
Ne menj, ha már így is túl sokat tudsz magadról.

Exit mobile version