Nyaral a család (x)

nlc | 2012. Július 05.
Igazi családi pihenést szeretnétek? Összegyűjtöttük azokat a szállodákat, ahol kortól függetlenül mindannyian jól érezhetitek magatokat. Minőségi szolgáltatások, csodás helyek, különleges élmények várnak rád. Nézd meg a nyár legizgalmasabb családi nyaralásait!

Élményekkel teli családi pihenés Lipóton, a Szigetköz szívében – Orchidea Hotel**** Lipót

Feltöltődésre, pihenésre vágyik? Olyan szállodát keres, ahol a minőségi termál-, wellness-szolgáltatások és a bőséges és választékos félpanziós ellátás mellett élményekben gazdag programokkal várják Önt és családját?

Fedezze fel a Duna és a Mosoni-Duna által körülölelt vadregényes Szigetköz legszebb települését Lipótot!

 

 

 

Töltse a nyári vakációt Lipóton, a Szigetköz egyetlen termálvízzel rendelkező 4 csillagos szállodájában, az Orchidea Hotelben!

A Győrtől 25 km távolságra fekvő Orchidea Hotel nyugodt környezetben, festői szépségű parkban fekszik, melyet egy gazdag növény és halvilággal teli folyócska vesz körül. Itt minden a pihenésről és a felüdülésről szól. A szállodát stílus és elegancia jellemzi, a nyugtató színek, művészi igényű díszítés, az impozáns belső terek és a gyönyörű fabútorok harmonikus kombinációja mind a kellemes pihenési környezetet teremtik meg.

Az Orchidea Hotel**** Lipót egészét a 31 szobás szálloda, a termálvízzel rendelkező kül- és beltéri wellnessrészleg, az I. osztályú étterem, a kávézó és bár, valamint a borospince adja. A wellnessrészleget csak a szállóvendégek használhatják reggel 7 és este 23 óra között korlátlanul: külső és belső termálvizes élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, 4-féle infrakabin: hang, fény, aroma és gyógynövényes, kardiogépekkel felszerelt fitneszterem.

A kül- és beltéri medencék mellett olyan aktív pihenési programokkal várják a családokat, mint kerékpárkölcsönzés, trambulin, asztalitenisz, tollas, csocsó, teniszpálya és biliárd. A szálloda legkedveltebb családi programjai: sétakocsitúra a lipóti tájvédelmi régióban a Dodó vadfarm érintésével, természetismereti motorcsónaktúra a Duna érintetlen, vadregényes ágrendszerében, ahol a ritka madárfajokon kívül jó eséllyel hóddal is találkoznak a vendégek, valamint kenutúra.  Aki némi jókedvű kalandra és izgalomra vágyik, annak tartalmas időtöltést kínál az Orchidea Hoteltől 500 méterre található újonnan nyílt családi kalandpark.

Az Orchidea Hotel nemcsak az élménygazdag programokra, hanem a családok pénztárcájának kímélésére is nagy hangsúlyt fektet.  A gyermekek részére nemcsak a szállás és a félpanzió árából, de a programok árából is jelentős kedvezményeket biztosítanak. A 7 év alatti kisgyermekek pótágyon ingyen, a 7–13,99 év közötti kamaszok pedig féláron nyaralnak. Gyermekbarát szolgáltatások: a wellnessben Mici Mackó játéksarok, az étteremben Sajtvár – játékkuckó, mese- gyermek étlap, etetőszék, a kertben: játszótér és homokozó várja és a kicsiket teli játékokkal. Az Orchidea Hotel kis kedvencei a Foltos és Róka nevű pónilovak, akik a szálloda területén található állatsimogatónál várják a gyermeket.

 

Orchidea Hotel****Lipót
9233 Lipót Rákóczi  u. 42-44.
Telefon: 06 96 674 042
Mobil: 06 30 486 9537
Email: info@orchideahotel.hu
Web: www.orchideahotel.hu   
 

 

 

Greenfield Hotel Golf & Spa – Merüljön el az all inclusive nyárban!

Élmény és szórakozás kicsiknek és nagyoknak a golf és wellness birodalmában, Bükfürdőn!

A bükfürdői négycsillag superior szálloda „Greenfield All Inclusive” ellátása egy igazi wellness-szállodai szolgáltatás, mely még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődés. Fontos, hogy a folyamatos étel- és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness-életformához. A Greenfield All Inclusive kínálatában egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek.

A „Greenfield All Inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

 

Animációs és sportprogramok egész évben

A sportosabb életformát kultiváló vendégek animációs és sportprogramokon, mint például jóga- vagy strechingórákon próbálhatják ki magukat, vagy éppen a TechnoGym kardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitneszteremben, esetleg a golfpályán múlathatják az időt. Itt nem unatkoznak a görkorcsolya vagy nordic walking kedvelői sem, a kerékpárosok pedig a hetedik mennyországban érezheti magukat, mert egészen az osztrák határig eljuthatnak két keréken.

 

Nyári programkavalkád: A nyári hónapokban egész napos gyermekprogramok profi animátorokkal, esténként élő zene és szórakoztató programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt:

3500 m2-es Spa világuk, 6 medencével, 8 különböző szaunaattrakcióval és változatos fitneszprogramokkal várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt. Náluk nemcsak a lelkünk, hanem valóban egész testünk, bőrünk is tetőtől talpig megújulhat, erről saját medical wellness központunkban szakorvosi konzultáció és gyógykezelések,  hagyományos és egzotikus masszázsok, kádfürdők, arc- és testkezelések, biokozmetikai termékekkel végzett kényeztető kezelések gondoskodnak.

A Greenfield Hotel Golf & Spa fő vonzerejéhez tartozik a saját gyógyvize. 718 m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól a 38,5 oC hőmérsékletű gyógyvíz.

A szálloda mellett található a több mint 100 hektáros terület központi részén Magyarország első nemzetközi, 18 lyukú „Championship” Greenfield Golf pálya. A golfpályát nemcsak profi játékosoknak ajánljuk, a pálya közelsége kitűnő lehetőség azoknak is, akik egyszerűen csak ki szeretnék próbálni a játékot. Szállodánk különböző golfkóstoló programokat kínál vendégeinek, hogy mindenki megízlelhesse a golfjáték varázsát.

További info: http://greenfieldhotel.net/

 

 

Harmónia Termál Hotel – Sárvár – A család szállodája, a család fürdője mellett

2012 évben európai uniós támogatással felújított szállodánk közvetlenül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő bejáratánál áll.

Vendégeinknek csak pár lépést kell tenniük, és máris Magyarország egyik legszebb, családbarát fürdőjében  élvezhetik a wellness-szolgáltatásokat, kikapcsolódhatnak, gyógyulhatnak, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

A családias légkör, a családbarát szolgáltatások, a barátságos személyzet, az ínycsiklandó magyar konyha, a magas színvonalú szolgáltatások és a kiváló elhelyezkedés kedvelt pihenőhellyé varázsolta hotelünket a fürdőközönség körében.

23 db két- vagy háromágyas, 4 összenyitható, két lakosztály és két családi szobánk újonnan vagy megújult belsővel várja a pihenésre vágyókat, sárvári szállást keresőket. Minden szobánk légkondicionált, hűtővel, tv-vel felszerelt. Az első emeleten minden szobához terasz tartozik.

A hotel egész területén ingyenes wi-fi áll rendelkezésre.

Gyermekes családok számára szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk. Játszószoba, csúszdás mászóvárral, készségfejlesztő játékokkal, míg a kertben játszótér is megtalálható hotelünkben, a legkisebbek és nagyobbacskák örömére! A nagyok X-Boxszal játszhatnak, léghoki, csocsó, rexasztal és minigolf áll a rendelkezésükre! 

Szállodánk akadálymentes.  A gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink is teljes körű szolgáltatást vehetek igénybe. Pihenőkertünkben növényritkaságok találhatók. Wellnessrészlegünkben élménymedence, gőzkabin, finn- és infraszauna található. Orvosi igazolással rendelkező sószobánkat is igénybe vehetik kedves vendégeink. 70 fős konferenciatermünk rendezvények, fogadások megtartására is alkalmas.

Egyéb szolgáltatásaink: masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrászat, természetgyógyászat. A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll a rendelkezésére.

Cím:  9600 Sárvár, Rákóczi utca 46/a
Tel: +36-95-324-444  Mobil: +36-70-389-3408
Fax: +36-95-320-656
Honlap:  www.harmoniahotel.hu
E-mail:  info@thermalhotelpelikan.hu

 

Egzotikus nyaralás Egerszalókon az 1001 éjszaka világába csöppenve!

Különleges szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket egész nyáron, mint marokkói hétvégével, orientális hastáncműsorral, keleti bazárral, marokkói ételkóstolóval, mentateázással, vízipipaszeánsszal és hammam programokkal!
Nyári csomagajánlatainkkal 6 év alatti gyermekeit ingyen vendégül látjuk és színes gyermek programokkal várjuk.

Legkedvezőbb nyári csomagajánlataink:

Visszatérő vendégünk élménybeszámolója és ajánlása: „Abdul és az ő marokkói viseletbe öltözött kísérete kitárják az 1001 éjszaka szállodája kapuját. Élje át a varázslatos távol-keleti rituálékat a fekete szappanos hammam gőzfürdő aromás kabinjaiban, a Kupolás Mór Fürdőben és a sós vizes medencében az Arab udvaron Egerszalókon. Merüljön el a Dubai kert legendás gasztronómiai birodalmában és hallgassa a Casablanca bár zongoráinak dallamait. A mágikus Észak-Afrika csak egy karnyújtásnyira Egerszalókon, a Sódomb közelségében a Mesés Shiraz Hotelben. Kihagyhatatlan szállodai élmény!” (Hujber Ferenc)

Érezze az 1001 éjszaka világát anélkül, hogy repülőre kellene szállnia, Egertől néhány kilométernyire.
Jöjjön el egy ÉLMÉNYRE hozzánk!

Mesés Shiraz Hotel**** superior
www.shirazhotel.hu
1001 éjszaka szállodája Egerszalókon
3394 Egerszalók, Széchenyi u. 31.
Tel: 36-574-500
Fax: 36-574-505
Email: info@shirazhotel.hu

 

Exit mobile version