Részegen balhézott Robert Pattinson

nlc | 2012. Augusztus 16.
A Twilight vámpírja teljesen lerészegedett, hogy feldolgozza szívszerelme hűtlenségét. Kellő mennyiségű pia után pedig jelenetet rendezett – írja az In Touch magazin.

Robert Pattinson mégsem viseli olyan jól a szakítást, mint azt mutatja. A férfi jelenleg az állapotos Reese Witherspoon színésznőnél és annak családjánál húzta meg magát. Miután ugyanis a sajtóból megtudta, hogy szerelme, Kristen Stewart félrelépett egy házas rendezővel, nem bírt tovább egy fedél alatt maradni vele.

A hírek szerint Robert részegen felhívta a megtört nőt, és botrányt rendezett. „Buliztunk, és Rob rengeteg alkoholt ivott. Úgy vedelt, mint egy őrült, majd az éjszaka közepén előkapta a mobilját és tárcsázni kezdte Kristent – ecsetelte a magazinnak Rob egyik haverja. – Sokszor csak némán tartotta a telefont, de amikor megszólalt, csupa szitokszó jött ki a száján. Nem kímélte hűtlen barátnőjét – folytatta a színész cimborája, aki szerint neki és a barátainak nehéz dolguk van. – Robert elég gyenge. Szerintünk visszafogadná még ezek után is Kristent, de mi mindent megteszünk, hogy ez ne történjen meg!”

Exit mobile version