Hogyan konzerváljuk a szerelmet?

nlc | 2012. Szeptember 28.
Köpeny nélküli tudósok és nyakkendős bármixerek. Ez a hétvége is izgalmas programokkal csábít: a játékos tudomány után jöhet a játékos koktélozás.
Hogyan konzerváljuk a szerelmet?

Országos Jógafesztivál

Gondoltad volna, hogy Magyarországon már a harmincas években volt rajongótábora a jógának? Nekünk nyolcvan évvel később persze sokkal egyszerűbb a helyzetünk, számtalan jógastúdió működik, ahol elérhető áron fejlesztheti a testét és a lelkét szinte bárki. Most az Országos Jógafesztiválon mutatják meg az érdeklődőknek, hogy a jóga nem szenvedés, ha helyesen gyakoroljuk, akkor élvezetes, felszabadító élmény. A Millenárison felvonulnak a legjobb hazai jógaoktatók, a legnépszerűbb jógairányzatok és a legszebb jógastúdiók.

Hol? Millenáris B-­épület
Mikor? Szeptember 30.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha te már a szülésed előtt is fejen álltál.

Kutatók Éjszakája

Végre leveszik a fehér köpenyt a kíváncsi tudósok, és megmutatják, miért is olyan érdekes a tudomány. Beszélgethetünk robotokkal, vagy kaphatunk egy új frizurát a nanofodrászatban, ahova szigorúan frissen mosott hajjal érdemes érkezni. De a Semmelweis Egyetemen az is kiderül, hogy lehet-e hibernálni egy újszülöttet, vagy hogy hogyan lehet konzerválni a szerelmet. Nem semmi!

 


Hol?
Országszerte
Mikor? Szeptember 28.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha vacsoravendégeid lesznek.

Velencei Kávé- és Koktélfesztivál

Na, itt nem kotyogós kávéfőzőből mérik a fekete levest. Kávévarázslók és koktélmixerek keverik-kavarják a koktélokat és az izgalmas, illatos kávékülönlegességeket. Biztosak vagyunk benne, csajok, hogy a pultokhoz nemcsak a kávé illata csábít oda.

Hol? Velence
Mikor? Szeptember 28–30.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha rá sem bírsz nézni a színes italokra.

Tünet Együttes: Véletlen

Véletlenül éppen a kedves szakállú, isteni humorú Mérő László matematikus is a színpadon lesz, és utoljára tart előadást a véletlenről. A néző, ha jól figyel, lépten-nyomon logikai fejtörőket fedezhet fel, hiszen  a színpadon a tudományos előadás közben a Tünet Együttes mozog, táncol, előad. Bárcsak matekórán is táncoltak volna a tanárunk háta mögött.

 

 

Hol? Budapest, MU színház
Mikor? Október 2–3.
Mennyi? 2000/1200 forint
Ne menj, ha szerinted nincsenek véletlenek.

VI. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozó

Mit keres a Győri Balett Pécsett? Na és Bozsik Yvette és Frenák Pál? Nemcsak ők, még sok-sok társulat táncol kint is, táncol bent is. A klasszikus és a modern tánc szerelmesei is Pécsett lesznek ezen a hétvégén, ahol olyan sokat süt a nap.

 

 

 


Hol?
Pécs
Mikor? Szeptember 27–30.
Mennyi? Lesznek ingyenes előadások is
Ne menj, ha táncolni sem szeretsz.

Pepper Art Project

Légy hű önmagadhoz! Hallottuk már párszor, de most festőnők kérik, hogy szakítsunk időt az időre: régi szerelmes leveleket felkutatni, üknagymama receptes könyvét kisilabizálni. Gondolatok, ébresztő! Tessék elmenni a kiállítássorozatra, ahol három festőnő festményei ráébresztenek majd, hogy érdemes néha merengeni, meg kedvesnek lenni azokhoz, akiket szeretünk.

 

 

Hol? Budapest, Táltos u. 15/B
Mikor? November végéig
Ne menj, ha a nosztalgia nem a te asztalod.

Exit mobile version