3 tipp, mit csinálj vasárnap!

nlc | 2012. November 25.
Alkudozhatsz a csecsebecsékre vagy megmutathatod a gyerekednek a kedvenc meséidet. Programok vasárnapra.

Kultúrzsibi

Reneszánsz tükör, skót szoknya vagy párttagkönyv – ilyen csecsebecsékkel töltik meg az Erzsébet teret. Menj ki a barátnőiddel, és ha nem vennétek semmit sem, akkor is jó a vásári hangulatban lófrálni és dumálni. Nyüzsögj és alkudozz kedvedre!

 

Hol? Budapest, Erzsébet tér
Mikor? November 25.
Mennyi? Amennyit vásárolsz, belépő nincs

 

Bóbita Családi Filmfesztivál

 
Ha vasárnapi ebéd előtt vagy után felkapnád a gyerekedet, vidd el moziba, és nézzétek meg együtt a gyerekkorod meséit, de Pom Pom és Mirr-Murr mellett azért lesznek mai mesék is. Ha nincs kedved a sötét moziteremhez, kint a színpadon Gombos Edina olvas mesét a gyerekeknek, de trópusi állatokat is meg lehet csodálni, aztán saját kezűleg rakétát fabrikálni.

Hol? Budapest, Arena Plaza
Mikor? November 23–25.
Mennyi? Mesefilmek: 950 forint, a többi program ingyenes

A Néma Tanúk Felvonulása

Itt most nem egy vidám programot ajánlunk a figyelmetekbe. Minden évben láthatjátok a hírekben, amikor a NANE Egyesület a piros bábukkal felvonul. Most nektek is ott a helyetek, mert a nők elleni családon belüli erőszakról igenis beszélni kell. Hegyi Barbara és Tornyi Ildikó színésznők mellett sétálva emlékezni azokra a nőkre, akiket az idén elfogadott, családon belüli erőszak elleni törvény sem mentett meg.

Hol? Budapest
Mikor? November 25.
Mennyi? Természetesen ingyenes

 

 

 

Exit mobile version