Vasárnapi programok: csakratánc és elektrofitnesz

nlc | 2012. December 02.
December első vasárnapjára olyan programokat válogattunk össze, amelyektől garantáltan felpörögsz!


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Tükröm, tükröm

Nők, nők, nők és minden, ami érdekelhet bennünket. A Főként Nőként fesztiválon Szendi Gábor tart előadást a paleolit étkezésről, de lehet csakratáncolni vagy törzsi hastáncolni. Megtudhatjátok, hogy mi az a kvantumtükörmódszer, aztán stílustanácsadásra mehettek. Ami pedig nagyon jól jön, hogy egész nap szűrővizsgálatok is lesznek. 

Hol? Budapest, MOM Kulturális Központ
Mikor? December 2.
Mennyi?  1750 forint

Égig érő fa

Az Átrium Film-Színházban, ami nemrég nyitott, ezen a vasárnapon a gyerekeket várják, persze a szüleikkel. A báboké a főszerep: délelőtt Gyöngyvirág királykisasszonyt felkapja a forgószél, délután pedig a Katáng zenekar kelta és balkáni hangulatú megzenésített versekkel lép a színpadra. Vasárnapi ebéd előtt vagy után bele lehet szagolni a régi Május 1. mozi felújítás utáni hangulatába.

Hol? Budapest, Átrium Film-Színház
Mikor? December 2.
Mennyi? 1000–1200 forint

Testébresztő

Még nem késő vasárnap elektrofitneszelni vagy jógázni, vagy kipróbálni a zumbát, ha még nem tetted. Egyetlen belépővel 150 fitnesztermet próbálhatsz ki szerte az országban. Így legalább megnézheted, milyen a hangulat, milyenek az edzők, és még mozogsz is. Ha már régóta halogatod, menj el a barátnőiddel, és izzadjatok, nevessetek együtt.

Hol? Sok-sok városban
Mikor? November 24. – december 2.
Mennyi? 1500 forint

Exit mobile version