Mit csinálj, ha jön a világvége!

nlc | 2012. December 21.
Na most akkor vége lesz vagy nem? Válassz valami jó programot december 21-re: meditálj vagy ereszd el a hajad!
Mit csinálj, ha jön a világvége!

Élje át velünk!


Tartson velünk az utolsó napon és tudjon meg róla mindent – ezzel csalogatja a budapesti Planetárium a világvége-rajongókat, ahol teljes alapossággal tudományos magyarázattal szolgálnak arra, hogy miért is nem lesz világvége, legalábbis egyelőre. A Planetárium csillagos ege alatt kiderül, hogy valóban rejtőzik-e a Nap mögött a kis fránya bolygó, a Niburu, ha pedig nem, akkor mi okozhatja a Föld végzetét. Ha szereted a csillagos eget pásztázni, itt az utolsó alkalom! Na jó, csak nem…

Hol? Budapest, Planetárium
Mikor? December 21.
Mennyi? 1200–1500 forint

Világvége Fesztivál a Pecsában

Ha hiszünk a világvégében, akkor feltétlenül a Petőfi Csarnokba kell mennünk azon a bizonyos napon. Asztrálutazás kellően pszichodelikus hangulattal, ahol az utolsó magyar sámán és zenekara lép fel, talán utoljára december 21-én. A VHK pont erre a napra időzítette új lemezének bemutatóját, szóval ők optimisták, ahogy a szervezők is, mert készülnek after partyval hajnalig.  

 

Hol? Budapest, Pecsa Music Hall
Mikor? December 21.  
Mennyi? 4500 forint

Meditálj Somával!

December 21-e a téli napforduló ideje is, vagyis ellentétben a világvégevárókkal, akik azt mondják, hogy ezután többet nem süt ki a nap, a napforduló pont arról szól, hogy végre hosszabbodnak a nappalok, végre több lesz a fény. A Kossuth térre hív egy 30 perces meditációra Soma, aki szeretné, hogy ez a félóra együtt kiűzze belőletek a szorongást és a félelemet, és plusz pozitív energiákkal feltöltődve tudjatok készülni a következő évre.

Hol? Budapest, Kossuth tér
Mikor? December 21.
Mennyi? Ingyenes, csak viseljetek valami sárgát (kendőt, sapkát)!

Világvégefilmek


Talán otthon is lehet tölteni az utolsó órákat, de ha nem akarsz egyedül maradni, hívd át a barátaidat és tarts egy világvége-filmmaratont. Így lehet a világvégére a legjobban ráhangolódni. Olyat válassz, amiben legalább egy jó pasi van, hogy ha netán tényleg jönne a mindent elsöprő napvihar, legalább az utolsó percekben legyen kiben gyönyörködni! A 12 majom Bruce Willisszel és Brad Pitt-tel jó is lesz, igaz, Brad nem pont az a helyes fiú a filmben, ahogy megszoktátok. Persze csak viccelünk, és szerintünk ti is üssétek el a világvége sötét fellegét egy jó baráti összejövetellel…

Hol? Otthon
Mikor? December 21.
Mennyi? Dobjátok össze a rágcsálni valót!

A végső megmérettetés!


Jelentkezz, ha mersz a Halassy Sportközpont világvége-focibajnokságára!  Az igazán bátrakat várják, hogy az emberiség – talán – utolsó éjszakáján átfocizzák vagy akár átszurkolják az éjszakát, és másnap a legnagyobb bajuk az izomláz legyen. 12 fős csapatok jelentkezhetnek, a legjobbak pedig – ha mégsem lesz világvége – egy közös tekézést nyerhetnek, és persze megválasztják a gólkirályt is. Akinek ha mégis zombiapokalipszis jönne, csak annyi feladata lesz, hogy a Sportcsarnokból mindenkit megmentsen.

Hol? Budapest, Halassy Olivér Sportközpont
Mikor? December 21.
Mennyi? Nevezési díj: 12 000 forint

Exit mobile version