Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri-délután

nlc | 2013. Január 04.
Játéktechnós utószilveszteri buli vagy kuckómozi kisbabáknak? Milyen programokat tartogat az új év első hétvégéje? – Íme!

Puskin-kuckó

Egy hely az anyukáknak, ahol nem kell aggódni, hogy kinézik a kisgyerekét a moziból, ha netán sírva fakadna. Igazi gyerekbarát környezetben nézhetik a mesét a kicsik a szüleikkel: csökkentett hangerő, kis jelzőfény és nyitott moziajtó. Sok-sok pici babával és totyogóval, az anyukák a szünetben megoszthatják egymással ügyes-bajos dolgaikat. Sammy nagy kalandját vetítik a piciknek, akiknek talán már maga a mozi épülete is nagy élmény lesz. Vasárnap ugyanitt bábszínház!

Hol? Budapest, Puskin mozi
Mikor? Január 5.
Mennyi? 650 forint

Tolkien-nap

Ha szerinted is „Egy gyűrű mindfelett!”, akkor szombaton a Corvin moziban a helyed. A Gyűrűk ura rajongótábora már készül, hiszen a filmekhez kapcsolódó kulisszatitkokat tudhatsz meg, találkozhatsz a magyar szinkronhangokkal, és ha nem vigyázol, még egy ork is szembejöhet veled a jelmezes felvonuláson. Sőt még körtáncot is lejthetsz Középfölde módra a Tolkien Társaság táncosaival. Gyerekeket is érdemes vinni, mert lesznek kézműves-foglalkozások, mesemondás, és persze társasjátékok is.

Hol? Budapest, Corvin mozi
Mikor? Január 5.
Mennyi? Filmvetítés 300 forint, a programok ingyenesek

Csiribiri Újévköszöntő

Év eleje van, még egy kicsit pihen a világ, mielőtt igazán nekilátna az új esztendőnek. Pörgessük fel magunkat és a családunkat, és töltsünk egy délutánt a gyerekekkel – ölbéli kalandozás a képzelet szárnyán! Mesék, játékok, mondókák, zsonglőrök és artisták, bábszínház várja a családokat szombat délután a Klebersberg Kultúrkúria családi délutánján. Az apróságok pedig malacperselyt és pingvint is készíthetnek műanyag palackból.

Hol? Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria
Mikor? Január 5.
Mennyi? 500 forint

Pótszilveszter

Ha nem volt kedved elmenni buliba szilveszterkor, de már megbántad, vagy ha olyan jól sikerült, hogy repetáznál, akkor ajánlunk neked egy pótszilveszteri bulit az Akváriumban. Soeri & Poolek élő koncertelőadása – nevezhetjük inkább show-nak – biztosan beindítja az új évedet. A totális technó-rock őrület a színpadon tangával, téboly a köbön, ezt nem kell tovább ragozni. Ha tényleg mindent fenekestül felforgató szilveszterpótlásra vágysz, vidd el a barátaidat, és ünnepeljétek meg újra 2013-at!

Hol? Budapest, Akvárium Klub
Mikor? Január 5.
Mennyi? 1000 forint

Sörutazás

Ha az ünnepek alatt nem untuk meg az alkoholt, vagy egyszerűen csak örömet akarunk szerezni a párunknak, vigyük el egy sörtúrára most januárban. Bekukkanthatunk a hatalmas rézüstök közé a csillogó Zsolnay-eozinnal díszített főzőteremben, megkóstolhatjuk az alapanyagokat, kiderül, hogyan főzték egykor a sört, és hogyan főzik ma. A sörgyár illatát nem fogjuk egyhamar elfelejteni, annyi biztos. A gyár épületei között pedig kisvasúttal száguldozhatunk – na jó, nem megy az olyan gyorsan… A látogatáson természetesen kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt!

Hol? Budapest, Dreher Sörgyár és Múzeum
Mikor? Január 1–25.
Mennyi? 1000–1300 forint

Exit mobile version