Kóstold meg a legjobb brownie-t, és nézd az Oscar-gálát!

nlc | 2013. Február 24.
Mi már nagyon izgulunk, vajon a kedvenceink kapják-e az Oscar-díjat! Nézd meg élőben, de előtte is vannak programtippjeink vasárnapra.

Brownie-őrület

Csokis, paleó, fahéjas, vegán, kókuszos, vagy akár céklás. Imádjuk a brownie-t, mert nem lehet nem imádni. A Müsziben vasárnap keresik a legjobb brownie-t: kóstolj, szavazz, mert itt mindenki zsűritag lesz, te is lehetsz az. A vasárnapi ebéd után már ne otthon egyétek meg a desszertet, hanem hagyjatok helyet a fincsi sütiknek. Gyerekeket is vihettek, naná, mert a sarokban lesz játszóház is.

Hol? Budapest, Müszi
Mikor? Február 24.
Mennyi? 600 forint

Oscar-est

Bizony ez a vasárnap azért is nevezetes, mert a legnagyobb filmes díjkiosztó éjszakája ez a tengerentúlon. Szegeden a Belvárosi moziban már reggeltől az Oscar-várományos filmeket vetítik, James Bond- és Django-koktélokat kevernek, és persze a csúcspont annak, aki bírja hajnali kettőig: élőben nézheti meg, ahogy a sztárok könnyekkel küszködve megköszönik az aranyozott szobrocskát. Lesznek ingyenes James Bond-vetítések is! Budapesten a Művész moziban lehet majd élőben követni a 85. Oscar-gálát.

Hol? Szeged, Belvárosi mozi
Mikor? Február 24.
Mennyi? 800 forint/film (de vannak kedvezmények is)

Zenélő Versek

Ha lazulnál, mondjuk kedden, akkor könnyűzenével kevert költészeti esten a helyed a Gödörben. Színpadon a beatboxbajnok, a filmvásznon pedig Radnóti Miklós egyik verse elevenedik meg vonós kísérettel. Performancos-zenés-verses este, ahol még vendégfellépők is becsempésznek valami egyedit: Hajós András, Hajdu Steve, és az Akkezdet Phiaiból ismert Saiid is ott lesznek.

Hol? Budapest, Gödör Klub
Mikor? Február 26.
Mennyi? 1000 forint

Exit mobile version