Vasárnapi programok: gyerek-WAMP és bringaexpó

nlc | 2013. Március 03.
Az első tavaszi vasárnapon ebéd előtt vagy után lehet válogatni a bringák vagy a kreatív gyerekholmik között.

Bringaexpo

Vasárnap még az utolsó napon elcsípheted a Bringaexpót, ha a napsütés meghozta a kedved a biciklizéshez, vagy a régi járgányt szeretnéd formába hozni. Egy nagy tesztpályán ki is lehet próbálni az elektromos és nem elektromos bringákat vagy tricikliket. A bringaboltok kipakolják, amijük van, és biciklisruha-bemutató is lesz. A belépőjeggyel pedig átmehettek az Utazás kiállításra is. Végre itt a tavasz, és biciklizni jó!


Hol?
Budapest, Hungexpo
Mikor? Március 3.
Mennyi? 1700–2000 forint

WAMP Mini

Gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb-nagyobb gyerekszoba-kiegészítők – természetesen WAMP módra, vagyis egyedi dizájnerdarabok kifejezetten gyerekeknek a vasárnapi művészpiacon. A kicsiket pedig a Mocorgó Bábos Gyerektorna csapata mozgatja egész nap, repülő tölcséreket és bóbitákat gyártanak majd. Ja, és ne a Millenárisra induljatok, hanem a Váci1 üzletházba!


Hol?
Budapest, Váci1
Mikor? Március 3.
Mennyi? Ingyenes

VinCE

Gondolj a jövőre is, pontosabban a jövő hétvégére! Akkor lesz ugyanis a legérzékibb borfesztivál Budapesten. Hmmmmm! Több mint 1000-féle bort lehet végigkóstolni, akik pedig tudásra is szomjaznak, azok világhírű előadókkal világhírű borokat kóstolhatnak a mesterkurzusokon és workshopokon. Itt lesz a piemonti ikon, Gaja vagy a toszkán Antinori, kóstolhatjuk James Bond kedvenc pezsgőjét, a Bollingert,  de lesznek olyan különlegességek is, mint Kína, Libanon, Törökország vagy Ciprus borai. Csak bírjuk két lábon!

Hol? Budapest, Corinthia Hotel
Mikor? Március 8–10.
Mennyi? 4000 forinttól

 

Exit mobile version