Vasárnapi programok: sajtfesztivál és kalandjáték!

nlc | 2013. Április 28.
Ne üljetek otthon, válogassatok a vasárnapi programajánlónkból!
Vasárnapi programok: sajtfesztivál és kalandjáték!

WAMP Keltető

Már biztosan készültök, mert a WAMP-ra jó kimenni; egy nagy nyüzsgő kiállítás, ahol ér megtaperolni a cuccokat. A hónap designere Berecz Vanda, akinek a táskáiért mi odavagyunk. Olvashattok is a Nők Lapja Cafén vele egy interjút. Bemutatkoznak a Budapesti Kommunikációs Főiskola művészeti karának ifjú tehetségei is, akik megmutatják, szerintük mi a menő. És még mindig a Váci1-ben keressétek a csini dolgokat, vasárnapi ebéd előtt és utána laza kis program!

Hol? Budapest, Váci1
Mikor? Április 27.
Mennyi? Ingyenes

Sajt- és Túrófesztivál

Kecskesajt, bazsalikomos, füstölt és mindenféle sajt! Szeretjük, nagyon – ha a csoki és a sajt között kéne választani, hogy melyikről mondjunk le, oltári nehéz döntés lenne. Vasárnap még elcsíphetitek Gyomaendrődön a sajtfesztivál utolsó napját. Keresik a legfinomabb túrós sütit és sajtos sütit. Az utolsó napon pedig legalább 100 népi játékot lehet kipróbálni, nemcsak gyerekeknek!

Hol? Gyomaendrőd
Mikor? Április 26–28.
Mennyi? 400 forint

Judafest Kölyöknap

Utazásos kalandjátékra hív vasárnap a Lauder Javne Iskola. A gyerekek lóra szállnak, léghajóra pattannak, használhatnak tutajt, utazhatnak traktorral és nyomolvasókká kell válniuk, hogy el ne tévedjenek. Közben felfedezik a Tel-Aviv-i tengerpartot, a jiddis szavak kalandos világát, Chagall műtermét, a frigyláda titkait is! A gyerekeknek az Alma együttes nyomja, a szülőknek pedig lesz chill out zóna.

Hol? Budapest, Lauder Javne Iskola
Mikor? Április 28.
Mennyi? 600–1500 forint

 

Exit mobile version