Ide menj a napsütéses hétvégén!

nlc | 2013. Június 13.
Hivatalosan jelentjük: végre itt a nyár! Nagyon jó programokat találtunk a Modern Talkingtól Kabóciáig.
Ide menj a napsütéses hétvégén!

Budavári Sörfesztivál

Végre igazi nyári hétvége lesz, ilyenkor csúszik a legjobban a sör. A budai Várban pedig több száz sörcsap várja, hogy csapolják a sörkorcsolyák garmadájával. Persze nemcsak inni, hanem enni is lehet a sört: sörben sült csülöktől kezdve a sörös sajtlevesig. Persze a hazai kézműves sörök is bemutatkoznak, közben pedig fellép Ganxsta Zolee és a Balkán Fanatik is.

Hol? Budapest
Mikor? Június 13–16.
Mennyi? 2000–6000 forint

Deja Vu fesztivál

„Seri, seri lédii” és a többi Modern Talking-dalt bizony sose tudjuk elfelejteni, akinek mindez kellemes emlékeket idéz, rohanjon Szegedre a hétvégén. A nosztalgia jegyében fellép és még mindig igéző pillantásokat vet majd a színpadról a Modern Talking egykori szépfiúja, Thomas Anders. Aztán a hab a tortán az Alphaville lesz, de hogy a magyar nosztalgiaérzésnek adjanak, fellép még az Első Emelet is.

Hol? Szeged
Mikor? Június 13–15.
Mennyi? 4500 forint

A meztelen férfi

Na, milyen a férfi, ha igazán meztelen?  A férfilelket boncolgatja, talán a testet is, egy héten keresztül a Művész mozi fesztiválja. Ritka, mert általában a nő kerül középpontba ezeken a fesztiválokon. A romantikus férfi, az agresszív férfi és a többiek. Válogatott filmek, olyanok is, amilyeneket nem lehetett látni még itthon – utána pedig beszélgetések, boncolgatások, Frenák Pál Társulat.

 

 

Hol? Budapest
Mikor? Június 15–21.
Mennyi? 1400 forint

Kabóciádé Családi Fesztivál

Fenevadak az utcán, a Holdkirály palotája és Bob és Bobek. A veszprémi csodaszép völgyben, a patak partjára települnek a bábszínházasok és egy mesevilágot kerítenek a gyerekeknek. Vigyétek a pokrócot és a kosárkátokat, mert Boróka királynővel és Habakukk királlyal lehet piknikezni. Ha mertek, mehettek éjszakai kalandtúrára is.

Hol? Veszprém
Mikor? Június 15–16.
Mennyi? Ingyenes

Gerincjóga Fesztivál

Ha szeretsz mozogni, szuper program szombatra az ingyenes jógafesztivál. Az Erzsébet tér füvén hajlíthatod a gerinced, ehetsz biofagyit, kipróbálhatod a jógatáncot vagy a hennázást. Ha eddig még nem próbáltad a jógázást, most simán kipróbálhatod vagy megnézheted. Ha pedig valamilyen panaszod van, a gyógytornász tanácsokat ad.

Hol? Budapest
Mikor? Június 15.
Mennyi? Ingyenes

Exit mobile version