Programok: itt szórakozz vasárnap!

nlc | 2013. Július 07.
Július első vasárnapján is induljatok útnak, kiránduljatok, bulizzatok, ússzatok, lazítsatok!
Programok: itt szórakozz vasárnap!

WAMP

Ha nem mozdulsz ki Budapestről, és a dizájncuccok szerelmese vagy, akkor július első WAMP-ján a helyed. Sokat írtunk már a rendhagyó vásárról, mert még mindig tényleg szép, üde színfolt. Lehet egyszerűen csak egy sétát tenni a barátnőddel, közben megbeszélni a világ ügyes-bajos dolgait, gyönyörködni, inspirálódni. Kint lesz Mester Fanni, aki különféle szótárak lapjaira stencilez képeket. Persze szokás szerint lesznek egyedi nyári ruhák is.

Hol? Budapest
Mikor? Július 7.
Mennyi? Ingyenes

Vonyarcvashegyi Kézműves Sörfesztivál

Azt tudjuk, hogy kis hazánkban sokan készítenek finom borokat, de hogy bizony finom söröket is főznek, azt már kevésbé. Mi nemrég szerettünk bele a kis főzdék söreibe, mert találtunk néhány kifejezetten nőies darabot. Olyan izgalmas, amikor belekortyolsz a pohár/korsó sörödbe, még soha nem ittál olyat, és jön egy lágy, citrusos, grépfrútos zamat, mellette egy telt, mély malátás ízzel. Hmmm…! A hétvégén mindezt a Balaton partján kipróbálhatod.

Hol? Vonyarcvashegy
Mikor? Július 5–7.
Mennyi? Ingyenes

Katica Középkori Hétvége

Kaposvár mellett a Katica tanyán, ami egy élménytanya, most vasárnap is lehet középkori palánkvárat foglalni íjászkodással, trebuséval. Amellett, hogy kis kecskéket simogathat az ember meg kenyeret dagaszthat, átkelhet a pontonhídon, csúszhat az erdei kötélpályán vagy a majdnem függőleges csúszdán. De akár bolyonghatsz is az óriási labirintusban, és ha nem vigyáztok: egész napos program lehet belőle.

Hol? Patca
Mikor? Július 7.
Mennyi? 1000 forint

Exit mobile version