Ezt csináld, ha nem strandolsz vasárnap!

nlc | 2013. Július 21.
Kotyvaszthatsz gyógynövényfőzetet, tapsolhatsz Mátyás királynak – válassz programot vasárnapra!
Ezt csináld, ha nem strandolsz vasárnap!

Mátyás király bolondos bolondja 

Még a vasárnapi ebéd előtt igazságot tesz Mátyás király a margitszigeti szabadtéri színpadon. A magyarok egyik legkedvesebb királyának reneszánsz udvarát hatalmas marionettbábukkal keltik életre. A zenés bábjáték nemcsak a csillogó-villogó udvari világba vezet, hanem megmutatja, hogy bizony nem is mindig könnyű igazságosnak lenni.

Hol? Budapest
Mikor? Július 21.
Mennyi? 1200 forint

 

Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok

Akár egy bükki kirándulással is össze lehet kötni, és ha szeretnél jobban kiigazodni a gyógynövények világában, akkor ott a helyed. Borkóstoló helyett itt gyógyteákat kóstolhatsz, és tanácsot is kérhetsz a természetgyógyászoktól. Ha nem vagy benne biztos, hogy hogy néz ki a citromfű, vagy akár a kakukkfű, a bemutatókertben megmutatják neked. Az pedig nagyon izgalmasan hangzik, hogy élethosszabbító és stresszűző praktikákat is megtanulhatsz.

Hol? Bükkszentkereszt
Mikor? Július 20–21.
Mennyi? Ingyenes

Gardrób Bringás Piknik

Ilyenkor nyáron a legjobb bringára pattanni a városban és a természetben is. Ha már van bicajod, akkor tudod, hogy mennyire lehet szeretni, és hasznos és szép kiegészítőkkel felszerelni a paripánkat is. A Margitsziget egyik hangulatos kocsmája bringapiaccá válik vasárnapra, és nemcsak praktikus kiegészítőkhöz juthatsz, hanem akár egy régi-új használt bringához is.

Hol? Budapest
Mikor? Július 21.
Mennyi? Ingyenes

Exit mobile version