Három tuti program vasárnapra

Németh Orsi | 2014. Január 05.
Az év első vasárnapjára egy különleges kiállítást és gyermekprogramokat ajánlunk. Íme:
Három tuti program vasárnapra

Szöglyukasok

Bécsi Imre, Hupján Attila, Kovács Csaba és Sprenc Balázs lyukkamerás fényképei tekinthetők meg a Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában. A lyukkamerát használók azt vallják, hogy az a szabadság- és egyediségérzet, amit a kameraépítésből, az alkotás folyamatából és a friss, kissé szokatlan vizuális élményt jelentő végeredményből merítenek, megsokszorozza a felfedezés, a rácsodálkozás örömét.

Hol? Budapest, Színház utca 1–3.
Mikor? Január 5.
Mennyi? Ingyenes

Púder Matiné

A Púder Bárszínház és Galéria mostantól minden vasárnap várja az apróságokat interaktív zenés, táncos, játékos programjával, valamint kézműves-foglalkozással Énzsöly Kinga és Gévai Csilla képzőművészek vezetésével, idén először január 5-én.

Hol? Budapest, Ráday u. 8.
Mikor? Január 5.
Mennyi? 1000–3000 forint

Vízkeresztre készülünk

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Múzeum rendezi meg azt a múzeumpedagógiai foglalkozást, ahol az 5 éves kortól ajánlott programon beszélgetnek a szervezők a vízkereszthez kapcsolódó szokásokról és ételekről. Majd a gyerekek és felnőttek közösen elkészítik a háromkirályok koronáját süteményből és papírból is, így mindenki királlyá koronázva mehet haza. Az eseményre regisztráció szükséges.

Hol? Budapest
Mikor? Január 5.
Mennyi? 900–2200 forint

Exit mobile version