Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztivál

Németh Orsi | 2014. Március 20.
Programdömping vár rátok ezen a hétvégén is. Összegyűjtöttünk párat. Íme:
Hétvégi programajánló: LEGO kiállítás és tavaszi fesztivál

Music Fm Szülinapi Party
Közös ünneplésre hívja hallgatóit a 89.5 Music FM március 21-én a PeCsába. Az estétől reggelig tartó partyn fellép a hazai popzene élvonala, és megpörgetik majd a közönséget a MusicKillers DJ-k is. Az sem titok, hogy a lemezjátszók mögé áll a tavalyi év legnépszerűbb műsorvezetőjének kikiáltott Cooky is.

Hol? Budapest
Mikor? Március 21.
Mennyi? 1895-2895 forint

Országos Pálinkafesztivál
2014. március 21-én és 22-én az Agria Park Díszkertjében rendezik meg a III. Országos Pálinka Fesztivált, ahol az ország leghíresebb és legjobb pálinkafőzdéinek nedűit kóstolhatják meg a kilátogatók. De különféle gasztronómiai és szórakoztató programok is várják a vendégeket. Aki lemarad erről az egri programról, az kimarad egy igazán jó hangulatú márciusi fiesztából.

Hol? Eger
Mikor? Március 21-22.
Mennyi? Ingyenes

Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
Győrben nagy hagyománya van az ütős zenei életnek. 2014-ben mérföldkőhöz érkezett a rendezvény: 15. jubileumát ünnepli a hazai ütőszenei élet meghatározó seregszemléje. Az idei jubileumi fesztivál programja izgalmas és színes keresztmetszete a kortárs és tradicionális ütős zenének. A Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál idei repertoárján megjelenik a klasszikus zene, a jazz, a világzene és a kortárs ütőhangszeres játék is. A fesztivál friss és izgalmas produkciókkal, workshopokkal, kiállításokkal várja a közönséget.

Hol? Győr
Mikor? Március 21-22.
Mennyi? 1500-3500 forint

CsaládÜnnep Magyarországgal
A közös élmény és együttlét szellemében tartják meg a CsaládÜnnep Magyarországgal elnevezésű rendezvényt. A Millenárison reggeltől késő délutánig több helyszínen várják az érdeklődőket. Kicsiket és nagyokat arra buzdítanak, hogy ne csak szemlélői, de aktív szereplői is legyenek egy-egy színházi előadásnak, zenei produkciónak, sporteseménynek vagy kiállításnak. Minden generáció érdeklődési körét figyelembe véve a szervezők egyedülállóan színes programkínálatot állítottak össze, hogy itt valóban a család minden tagja megszólítva és megérintve érezze magát.

Hol? Budapest
Mikor? Március 22.
Mennyi? Nincs belépő

Budapesti Tavaszi Fesztivál
Budapesti Tavaszi Fesztivál megalapítása óta (1981) Magyarország legnagyobb kulturális fesztiválja. Március utolsó két hetében a magyar főváros 50-60 helyszínén kb. 200 esemény várja nemcsak a belföldi, hanem a külföldi turistákat is. A fesztivál kínálatában a komoly- és könnyűzenei koncertek mellett helyet kapnak színházi előadások, filmvetítések, szabadtéri programok és más fesztivál jellegű események is.

Hol? Budapest
Mikor? Március 21-április 6.
Mennyi?  programonként eltérő

LEGO kiállítás, játszóház és börze
A LEGO az a játék, amit nem lehet megunni, mindig újat és újat lehet építeni belőle, csak a képzeletünk szabhat határokat. Március 21-én és 22-én rendezik meg a LEGO kiállítást a Ferencvárosi Művelődési Központban. A kiállítás mellett lesz játszóház, kreatív sarok és börze, ahol kedvező áron lehet vásárolni készleteket, figurákat, kiegészítőket és LEGO elemeket is.

Hol? Budapest
Mikor? Március 21-22.
Mennyi? 300-500 forint

Exit mobile version