8 héten át tartó frissesség a hálószobában is

Silan | 2014. Október 24.
Napi 8 órát töltünk el az ágyunkban minden éjszaka. A frissebb ébredéshez és a nyugodtabb alváshoz kipróbálhatunk néhány jó ötletet. Neked milyen ötleteid vannak a háló felfrissítésére?
8 héten át tartó frissesség a hálószobában is


 Mi elmondjuk a mi 8 tippünket:

Szellőztetés
Rendszeresen szellőztessük ki a hálószobát. A legjobb, ha naponta kétszer engedünk be friss levegőt. Reggel, hogy az elhasznált levegőt kiűzzük, és érdemes lefekvés előtt is oxigéndús levegővel ellátni ezt a helyiséget. Nem kell félni, hogy hideg lesz bent éjszakára, hiszen a friss levegő sokkal gyorsabban felmelegszik.

Tarts rendet
Bár ez az egyik legintimebb helyiség a lakásban, és az is lehet, hogy rajtunk kívül más nem is látja, igyekezzünk mindig rendben tartani, hiszen a nyugalomhoz rendre és tisztaságra van szükség. Keressük meg mindennek a helyét, reggelente szépen ágyazzunk meg, és használjunk ágytakarót, hogy az ágyneműnk tiszta, friss illatú maradjon.

Kellemes világítás
Használjunk tompább fényeket a hálóban. A kellemes, nyugtató fényben adjunk időt magunknak arra, hogy átgondoljuk az elmúlt napot. Akár a karácsonyi égősorból is varázsolhatunk kellemes hálószobai világítást.

Legyen kék
A kék a nyugalom színe. Festhetjük a falakat is halványkékre, de az is egy jó megoldás, ha a kiegészítők vagy a díszpárnák árasztják a békés színt. Sokkal jobbat lehet pihenni, és reggel frissebben fogunk ébredni.

Tükröt, ajtót ne!
Az ággyal szemben ne legyen tükör. Azt mondják, egyáltalán nincs jó hatással az életünkre. Ugyanez érvényes az ajtóra is. Ha frissen szeretnél ébredni, a legjobb, ha a reggeli napsütésre ébredsz, így nyugodtan tedd az ágyat az ablakkal szembe.

Faldekor
Próbáld ki a faldekort. Gyönyörű mintákban kapható, és teljesen feldobja a szoba hangulatát. Egy csodás japán cseresznyefavirág-matrica biztosan jó érzéssel tölt el téged is.

Ne dolgozz a hálóban
Nagyon nehéz kibírni, de tényleg hagyd kívül a kütyüket. A hálószobában ne legyen számítógép, sőt még laptop sem. Az elektromos dolgok ártalmasak, és a szexuális életedre sincsenek jó hatással. Valójában a mobiltelefon és a tévé is száműzetésbe kerülhet, mert a hálószoba az intimitás és a pihenés helyszíne.

Frissítsd fel az ágyneműdet!
Próbáld ki a Silan termékeit, és élvezd a friss illatot, amit árasztanak. Az ágyneműd, a függöny, és minden textília felfrissül a Silan csodás illataitól. A Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden
vagy a Fresh Spring minden hálószobát felfrissít, és akár 8 hétig tartó frissességet nyújt a ruhásszekrényben. Elég csak hozzáérni az illatgyöngyökhöz, amelyek aktiválódva nemcsak finom illatot, hanem csodás puhaságot is nyújtanak az ágyneműidnek.

Exit mobile version