10 idézet a The Walking Dead ma 33 éves amazonjától

Baranyai Enikő | 2015. Január 07.

Kedden a The Walking Dead másik főszereplőjét, Norman Reedust ünnepeltük, ma pedig a Maggie-t alakító Lauren Cohan lett 33 éves. Ez már csak ilyen zombis hét, de nem lehet megunni.

 

1. “Szerencsés vagyok, hogy Steven Yeun  (ő alakítja Lauren szerelmét a sorozatban – a szerk.) és én nemcsak jó barátok vagyunk, de a közös munka is remekül megy. Tudjuk, mikor van helye a viccelődésnek, és szerintem sikerült elérnünk, hogy a nézők úgy érezzék, ami Maggie és Glen között van, az igazi.”

2. “Sovány, lapos kamasz voltam. Aztán végre én is kaptam melleket az Istentől, és azóta kicsit magabiztosabb vagyok.”

3. Kicsit bizarr érzés, hogy egyik pillanatban még a forgatáson vagyok, és egy félelmetes jelentben a kezem valakinek a beleire tekeredik, aztán leállás jön, hazamegyek, és elkezdek főzni valamit.”

4. “Szerintem az egyetlen dolog, amiről Maggie nem hajlandó lemondani, az a remény.”

5. “Élj a jelenben!” – ez Maggie és Glenn hitvallása, ez tartja össze őket.

6. “Mióta a The Walking Deadben játszom, rengeteget álmodom a zombikról, és olyan gyerekkori eseményekről, amelyeket régen elfelejtettem, eltemettem magamban. Másképp állok a halálhoz és az elmúláshoz is. Szerintem ez mind az elmúlt három évnek és a sorozatnak köszönhető.”

7. “Vannak rajongók, akik külön honlapot készítettek, “bizonyítékokkal”, hogy Steven és én a valóságban is egy pár vagyunk. Ez azért vicces, mert nem igaz, de engem nem zavar ez a fajta fanatikus rajongás.”

8. “A második évadban csatlakoztam a stábhoz, és a meghallgatásom előtt egy részt sem láttam a sorozatból. Amikor kijöttem a castingról, csak arra tudtam gondolni, hogy: a francba is, mennyire meg akarom kapni ezt a szerepet!”

9. “A negyedik évad forgatása volt a legnehezebb számomra. Akkor búcsúztunk el Scott Wilsontól (ő játszotta Lauren apját a sorozatban – a szerk.), aki olyan volt nekem, mintha a nagyapám lenne. Persze, nagyon vicces és szórakoztató ember, ugyanakkor rendkívül bölcs és gondoskodó. Az ő karakterének a halála viselt meg a leginkább.”

10. “Ha én választhatom meg a saját fegyveremet egy zombi apokalipszis idején, biztosan a nyílpuskát markolnám fel az asztalról.”

The Walking Dead 5. évada február 9-én folytatódik a FOX-on.
forrás: Elle, The Hollywood Reporter, Daily News,Woman’s Health, RollingStone,
Exit mobile version