Társasjátékozás a múzeumban – 8 program hétvégére

Piknik magazin | 2015. Január 15.
Társasjátékozás a múzeumban, Hawaii-nap a víziparkban, pezsgőzés a barátnőkkel.

Hawaii-nap az Aquaworldben (január 17., Ramada Resort)

Ha unod már a telet, szombaton látogass el az Aquaworldbe, ahol Hawaii-napot rendeznek. Lesz hula-hula torna, surfverseny, a gyerekeknek pedig pálmafakeresés.

Téli Sportágválasztó (január 18., Városligeti Műjégpálya)

Próbálj ki mindent, ami havas, jeges és csúszós az idei Téli Sportágválasztón, és találkozz a téli sportok legjelesebb hazai képviselőivel is. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Zakatoló Zenemozi (január 18., Budapest Jazz Club)

Láttál már kalimbát, tilinkót, kazoot, vagy orrsípot? Vasárnap a Budapest Jazz Clubban a Syntax mozizenekar ezekkel a különleges hangszerekkel eleveníti fel a legjobb filmzenéket.

A népzene ünnepe (január 17., Művészetek Palotája)

A népzene ünnepén egész napos programok várják a családot. A Müpa aulájában Gryllus Vilmos koncertje, valamint egészen estig tartó gyerektáncház is lesz.

Irány a Pezsgőbár (Budapest, Madách tér)

Míg a műfajjal ismerkedőket értő kollégák indítják el a buborékok és a pezsgővilág megismerése felé –kezdve a hazai borvidékekkel vagy olasz proseccókkal, folytatva a spanyol cavákkal vagy épp limoux-i crémant-okkal , addig a hozzáértőbb pezsgőrajongók nyugodtan hátradőlhetnek és kóstolhatnak. Magos Zoltán kreatív séf a kísérő falatokról, könnyű, de annál kifinomultabb ízekről is gondoskodott. Mindez a város szívében, a Gozsdu-udvar kapujában ideális találkozóhellyé teszi a bárt akár egy rövid napközbeni vagy munka utáni felfrissülésre, akár egy igazán pezsgő estéhez.

Eszterlánc Mesezenekar születésnapi koncert (január 18., Marczibányi téri Művelődési Központ)

Kárász Eszter és zenekarának interaktív születésnapi mesekoncertje nemcsak a gyerekeknek szól, hanem a még gyereklelkű felnőtteknek is.

Parázsfuvolácska (január 18., Erkel Színház)

Az Erkel Színház izgalmas gyerekelőadással várja a családokat. Az év elején a Parázsfuvolácska című zenés darabot játsszák, mely Mozart Varázsfuvolájá­nak újraálmodott, rövidített, kisgyermekek számára is szórakoztató átdolgozása.

Közös társasjátékozás a Mesemúzeumban (január 17., Mesemúzeum)

Társasozni mindenki szeret. Találd meg a labirintusból kivezető utat, vedd fel a pókerarcod, és dobj kétszer egymás után hatost szombaton, a Mesemúzeum közös társasjátékozásán.

 

Exit mobile version