Mit tehet, ha belenyilall a fájdalom?

Ketodex | 2015. Június 02.
Az emberek többsége ülőmunkát végez, autóval közlekedik és mozgásszegény életmódot folytat, ami az ízületek egészsége szempontjából nem előnyös.
Mit tehet, ha belenyilall a fájdalom?

Szerencsére a nyári időjárás kedvez a mozgásnak, mindenki szeret ilyenkor kimozdulni a szabadba: kirándulni, túrázni, biciklizni, sportolni vagy épp a kerti munkákkal foglalkozni. A hirtelen sok mozgás azonban nem kedvez az ízületeknek, meghúzódhat a derekunk, a lábunk, sportsérüléseket szenvedhetünk. Vigyáznunk kell, hogy a mozgásszegény életmódot fokozatosan váltsuk fel az aktív formára.

Előzze meg a húzódásokat, sérüléseket!

Megfelelő odafigyeléssel elkerülhetjük, megelőzhetjük, de legalábbis enyhíthetjük a mozgásszervi panaszok kialakulását.

Sajnos megfelelő körültekintéssel és óvatossággal sem előzhetőek meg az olyan balesetek, amitől fájdalmat érezhetünk, ilyenkor jó, ha kéznél van egy fájdalomcsillapító készítmény.

Ne hagyja kezeletlenül!

A szervezet fájdalommal jelez, ha valami nincs rendben, ezért ezt minden esetben komolyan kell venni. Számos formában megjelenhet, a kezelés mindig a fájdalom jellegétől és a háttérben zajló sérülés vagy elváltozás típusától függ.

Sérülések esetén az akut fájdalom kezelésével megelőzhetjük a krónikus fájdalom kialakulását.

Ha belenyilall a fájdalom…

A Ketodex fájdalomcsillapító- és gyulladáscsökkentő gyógyszer, mely enyhe vagy középsúlyos fájdalmak, így például akut mozgásszervi panaszok tüneti kezelésére használható (pl.: hátfájás, lumbágó, bokasérülés). Hatékony, gyors és jól tolerálható készítmény. A Ketodex filmtablettát és granulátumot (vízben gyorsan oldódó por) laktózérzékeny betegek is alkalmazhatják.

További információ: www.ketodex.hu

——————————————————————————————————————————–

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

——————————————————————————————————————————–

KET2015#2877#

Berlin-Chemie/A Menarini Kft.
2040 Budaörs, Neumann János u. 1.
Tel.: 06-23-501-301

Exit mobile version