Így hűsöltetek ti a kánikulában – Instagram-képválogatás

Babicz Anett | 2015. Augusztus 10.
Múlt héten arra kértünk titeket, hogy mutassátok meg az #nlc_kanikula hashtaget használva, hogy ti mivel próbáljátok átvészelni a forró napokat. A beérkezett képekből szemezgettünk.

Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan és mivel viselitek el a hetek óta tartó kánikulát, így mini-fotópályazatot hirdettünk az Instagramon. Jöjjön pár kép, a beérkezett fotókból szemezgetve 🙂 A többi kánikulás képet ITT NÉZHETED MEG!

Te követsz már minket? Az @nlcafe Instagram-oldalán bepillanthatsz a szerkesztőség mindennapjaiba. Gyere és csatlakozz hozzánk!
 

 

Kávé jéggel és vaníliafagyival: ezt mi is előszeretettel fogyasztjuk. Többen is ezzel hűsöltetek, ez nem lehet véletlen!

 

_encsi kókuszgolyója behűtve tökéletes vendégváró csemege. Megkóstolnánk!

 

 Ez nagyon gusztának néz ki, pont amennyire finom lehet!

p_anika_ a nyár egyik legfinomabb csemegéjét fotózta le. Mais bitte! Bitte mais! Szinte érezzük a balatoni vízpartnál terjengő főttkukorica-illatot.

 A home made elkészített fagyiknál nincs is jobb!

 Jeges levendulás limonádé tökéletes hűsítő a forró nyári napokon.

 Hideg pohárkrémek különböző rétegezéssel

 

Ezen a héten kerülj fesztiválhangulatba! Posztolj képeket #nlc_fesztival hashtaggel az Instagramra ha kint jársz a Sziget fesztiválon, vagy idén már voltál egy-egy fesztiválon és jó emlékeket őrzöl. Oszd meg velünk, és jövő héten, ha elég kreatív képet posztolsz, viszontláthatod magadat az NLCafé oldalán egy cikkben.

 

Exit mobile version