Ezt nézte Magyarország és a világ a YouTube-on 2015-ben

nlc | 2015. December 09.
Elkészült a 2015-ös lista Magyarország és a világ kedvenc YouTube-videóiról. A paródiák és vicces videók idén is nagyon népszerűek voltak a magyarországi nézők körében.

A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Irigy Hónalj Mirigy együttes No roxa áj-paródiája, a Wellhelo Rakpart című slágerének vicces feldolgozása Pamkutya előadásában, a Zsanett legyél a szökőkútnál című, vírusgyorsasággal terjedő videó, valamint Dancsó Péter Hogyan éld túl a középsulit? című videója csak néhány Magyarország idei kedvencei közül.

Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistájára a nemzetközi sztárok mellett is dobogós helyre került Pixa és Kis Grófo Bulibáró című slágere, de felkerült a legnépszerűbb tíz videó közé a Wellhello együttes és Majka és Pápai Joci közös dala is. A világot eközben olyan YouTube-videók tartották lázban, mint egy gyerek tánccsapat profi videója, a “Szerelem nem címkézhető” című kampány videója, a népszerű Slow Mo Guys meglepő lassított képsorai, ahogy egy vízzel töltött, emberméretű lufi kipukkan, miközben egy férfi van a lufiban, vagy éppen a doveri rendőrség videója az autóban éneklő kollégájukról.

Havonta több mint egymilliárd ember néz videókat a YouTube-on.

A Magyarország kedvenceit bemutató toplistát idén harmadszor adta ki a YouTube, a nemzetközi toplistát pedig immár a hetedik alkalommal ismerhetik meg az internetezők.

Néhány érdekesség Magyarország kedvenceiről:

Magyarország legfelkapottabb YouTube-videói 2015-ben:

Magyarország legfelkapottabb zenei YouTube-videói 2015-ben

A világ legfelkapottabb zenei videói 2015-ben

 

Exit mobile version