Nézd meg, hogy néznek ki a Fecsegő tipegők mese szereplői felnőttként!

Babicz Anett | 2015. December 22.
Emlékszel még a kis vörös szemüveges Chuckyra? És az ikrekre? Vagy a szőke, mindig gonoszkodó Angelicára? A híres Nickelodeon sorozat szereplőit most megrajzolták felnőttként.

A 90-es években mindenki a Fecsegő tipegők sorozatot nézte, amikor bejött Magyarországra a Nickelodeon csatorna. A Hé! Arnold, a Rocco modern élete és a Szörnyecskék mellett a csatorna egyik leghíresebb rajzfilmsorozata a totyogók főszereplésével készült (angolul Rugrats) Fecsegő tipegők volt. A rajzfilmben a kis babák nem mindennapi kalandjain nevethettünk, ám azóta eltelt már lassan húsz év. Most újra előkerültek a szereplők, és megnézhetjük, hogy azóta hol tart az életük, és mi minden történt velük. Gyere velünk nosztalgiázni!

Még több retró gyereksorozat az NLCafén:

Lil igazi anyatípus lett felnőttkorára. Friss anyukaként most más anyukáknak segít mint szoptatási szaktanácsadó, miközben ő maga is gyermeket nevel. Legtöbbször a játszótéren látni.

Philnek (aki Lil ikertestvére volt a rajzfilmben) két saját gyermeke van. A férfi nemrég mondott fel, természetgyógyászként dolgozott, de most Lillel együtt egy saját vállalkozásba kezdett. A tervük, hogy nyissanak egy bárt, ahol rovarokat szolgálnak fel. Phil szerint fehérjeforrásként ezeké lesz a jövő.

Angelica igazi munkamániás anyuka lett. A szőke karrierista nő már gyerekkorában is a babák jogával foglalkozott (saját Barbie-át Cynthiának hívják, külön Cynthia-birodalma volt), most egy start-up cég vezérigazgatója. Csak 2 hét szülési szabadságra ment, és lányát, Scarlettet mindennap magával viszi a munkahelyére, hogy a kislány szokja a munka világát.

Susie huszonévesként szerepelt az American Idol meghallgatásán, és énekesnői karriert futott be. Most ő is anyuka már (két gyermeke van), közben a közösségi médiában dolgozik, és tanácsadó egy olyan vasárnap esti műsorban, amely a feketék beilleszkedését segíti.

Chuckie gyerekként nagyon félős volt, ezt azonban sikerült kinőni. A férfi a saját szoftvercégét vezeti, ami megóvja az embereket a sérülésektől és a haláltól. Chuckie is férj már, és egy fiú apukája.

Stu és Didi (Tommy és Dylan apukája és anyukája) már nyugdíjas. Stu feltalált egy saját játékot, és ebből sok a bevételük, nyugdíjaskorukra nem kell dolgozniuk. Didi egy kicsit szenilis lett idős korára, de imádja unokáit és sokat játszik velük.

Dil egy sajtboltban dolgozik, és még mindig Stunál és Didinél lakik. Van egy kutyája, akit Medvének hívnak. A srác a YouTube-on vlogol és főiskolai hallgató.

Kimi újságíró lett, és beutazta a világot a főiskola után. Mielőtt visszatért szülővárosába, nyitott egy blogot, és most Tommyval él, terhes a második gyermekükkel.

A mese főszereplője, Tommy, főiskolai tanár, szenvedélye a korai civilizációk. Tommy olyan apuka lett, aki imád órákig játszani fiával, de a felnőttekkel is szívesen elbeszélget egy-egy pohár bor mellett.

Forrás: Buzzfeed

Exit mobile version