5 romantikus randiötlet hideg téli napokra

nlc | 2015. December 31.
A téli hónapokra hajlamosak vagyunk a fűtött lakásban ragadni, és könnyebben utasítunk vissza programokat is. Pedig a tél is tartogat kellemes meglepetéseket, a szerelmesek számára főleg!
5 romantikus randi ötlet hideg téli napokra

Nem akarjuk tagadni, nyáron tényleg minden könnyebb: egy sima sétálás vagy egy padon beszélgetés is lehet órák hosszat tartó kellemes program. De ha már van még egy pár hónap a ködös télből, próbáljuk kihozni belőle a maximumot! Akár meglévő párunkkal vágunk neki az alábbi programoknak, akár az első randit szervezzük köréjük, felejthetetlen élményekben lehet részünk!

1. Kávét kávézóban igyunk

Egyre több újhullámos, mindenféle extravagáns kávékülönlegességet kínáló hely nyílik, úgyhogy akár egy sorozatos kávétúrára is benevezhetünk! Még egy hosszan tartó párkapcsolatot is feldob, ha a pár nem a megszokott otthoni konyhaasztalnál, hanem egy meghitt kávézóban beszélget. Első randihelyszínnek pedig talán unalmasnak tűnhet, de továbbra is a legjobb választás egy jó kávé!

2. Korcsolyázzunk!

Mondhatnánk szánkózást is, de nem úgy tűnik, hogy egyhamar eljön az ideje… Sebaj, húzzunk korit, és irány a pálya! Az együtt botorkálás jól összehozhat, és utána jól fog esni az együtt melegedés.

3. Főzzünk együtt vacsorát!

Ha mégis otthon maradnánk, próbáljuk feldobni az estét: válasszunk valami különleges receptet és vágjunk neki együtt az elkészítésnek. Egy kellemes zenével a háttérben ez az egyszerű élmény is tökéletes lehet!

4. Mozi-színház-múzeum

Nyáron úgysem akaródzik hosszú órákig bent lenni a sötétben, hát használjuk ki a kultúrának áldozásra a téli időszakot! Elég egy héten egyszer beruházni valamilyen programra: egy filmre, egy előadásra, egy kiállításra, amin utána együtt gondolkozhatunk.

5. Társasozzunk!

Ismét az otthon maradást kedvelőknek egy ötlet: ne tartsuk unalmasnak, öregesnek, vagy éppen gyerekesnek a társasjátékot, vagy a kártyát! A választék hatalmas, és felnőttként is találhatunk olyat, amin tuti, hogy jól szórakozunk majd.

Forrás: Popsugar

Exit mobile version