5 felejthetetlen adrenalinrobbantó élmény 2016-ra

cafeblog/eletsoja | 2016. Január 20.
Újabbnál újabb őrületek jönnek divatba, hogy minél nagyobb adrenalinfröccsöt képezzenek a bevállalós ember szervezetében: úszkálás medúzákkal, vagy lesiklás a sípályán légpárnával.

S vannak országok, ahol pedig a fantáziának és a merészségnek nem szab határt a pénz, így akár a sivatag közepén is lehet raftingolni. A kihívásokat kedvelők számára jöjjön most itt 5 olyan sportélmény, amelyet 2016-ban ki kell próbálni.

Rafting a világ leghosszabb, mesterséges vadvízi pályáján – Egyesült Arab Emirátusok

Perzselő melegben, olyan száraz levegőben, mint a por, egy sivatagi állam közepén kajakban evezni egy áradó folyóban igencsak hihetetlennek tűnik. De ez nem vicc, ez a valóság, s hol máshol válhatna valóra, mint Dubajban?! A milliomos sejkek metropoliszában, ahol a felfoghatatlan épületek nyúlnak az ég felé, ahol zöldellő golfpályák virítanak, ahol mesterséges szigeteket építettek, ahol sípálya is van, már csak egy olyan folyó hiányzott, amelyen még raftingolni is lehet.

 

 

A Wadi-Adventure Park 2012-ben nyitotta meg kapuit, és nemcsak a haladó raftingosokat, hanem a kezdőket is várják. S a környezetvédelem pártján állóknak sincs oka aggodalomra, ugyanis a víz a szomszédos Emirátus, Ras Al Khaimah vízierőművéből származik, szűrik, tisztítják és többször használják fel.

A folytatásért kattints az Élet sója caféblogra!

Exit mobile version