80 kóbor kutyát etet naponta a jószívű férfi

nlc | 2016. Április 12.
A Thaiföldön élő férfi egyszerűen nem bírta tétlenül nézni a hányatott sorsú kutyákat: ha már egyet megetetett, úgy érezte, a többiről is gondoskodnia kell!
80 kóbor kutyát etet naponta a jószívű férfi

 5 évvel ezelőtt egy alultáplált, beteg, vemhes kutya jelent meg Michael Baines thaiföldi étterménél. A svájci férfi akkor 9 éve élt Thaiföldön, és több száz kóbor kutyát látott maga körül, de ez volt az a nap, mikor a beteg kutyust etetni kezdte – és szép lassan 80 másikat is!

 Baines azóta mindennap munkába menet és hazafelé jövet, és miközben saját kutyáit sétáltatja (akik szintén kóbor kutyák voltak), sorra élelemmel látja el az útba eső kutyákat. A körülbelül 80 eb önkéntes eltartása nem kis költség: Baines havonta 1000 dollárt költ a kutyusokra.

A férfi emellett a helyi állatmenhelyek munkájába is besegít: az évek során 100 kutya sterilizálásához járult hozzá, valamint 40-50 kutyusnak segített szerető otthonra találni.

Baines, bár mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb kutyán segítsen, maga is tudja, hogy lehetetlen az összeset megmenteni. De hangsúlyozza, ha csak egy bajba jutott kutyán segítünk, már azzal is hozzájárultunk a változáshoz.

Forrás: BarkPost

Exit mobile version