Van egy lottó, amin most 128 milliárd forintot lehet nyerni

NLC/MTI | 2016. Július 04.
Az amerikai MegaMillions jackpotja 449 millió dollár, ez az Egyesült Államok történetének hetedik legnagyobb nyereménye.

Washingtonban és az Amerikai Virgin-szigeteken kapható az a lottó, melynek főnyereménye 449 millió dollárra ugrott. A következő lottósorsolás kedden lesz. 

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

 

A 449 millió dolláros összeg a Mega Millions történetének harmadik (a 648 millió dolláros eddigi legnagyobb jackpotot 2013-ban vitték el), az Egyesült Államok történetének hetedik legnagyobb lottónyereménye lehet. A főnyeremény összege március óta hízik, akkor adták el ugyanis az utolsó győztes, 157 millió dollárt érő szelvényt Washington államban. A nyerési esély 1 a 259 millióhoz.

via GIPHY

   
A teljes nyereményből 313 milliót kaphat meg a győztes, amennyiben az azonnali készpénz-kifizetés mellett dönt. A másik alternatíva, hogy csak egy bizonyos összeget kap az elején, majd 29 éven át utalják neki a fennmaradó részt.
    
A világ eddigi legnagyobb lottónyereményén, csaknem 1,6 milliárd dolláron hárman osztozkodtak idén januárban. A Powerball lottó nyertes szelvényeit Florida, Tennessee és Kalifornia területén adták el.

Exit mobile version