Csobbanj és szórakozz te is az év fürdőjében Hajdúszoboszlón!

Hajdúszoboszló | 2016. Július 15.
Ha nyaralásod alatt strandolni, szórakozni szeretnél akkor Hajdúszoboszló az ideális hely számodra. Az alföldi üdülőhely fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma neked és családodnak garantáltan a legmegfelelőbb hely a kikapcsolódásra. A Hajdúszoboszlón töltött napokat a fürdőélmények mellett az esti órák szabadtéri rendezvényei teszik még emlékezetesebbé.

Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely a különálló részlegek a szabadtéri Strand, Aquapark, a fedett Gyógyfürdő és Aqua-Palace élményfürdő komplex szolgáltatásaival várja a kikapcsolódni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

Strand

A hajdúszoboszlói strand több mint 30 hektáros területén 13 medencében fürdőzhetsz, a strandolás mellett egyedi élményekben lehet részed a pezsgő-, hullám-, gyermek- és élménymedencékben. Továbbá itt található Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, mely a tengerparti pihenés hangulatát hozza el az Alföldre homokos, pálmafás partjával és a tengert idéző hullámzásával. A családok kedvelt helye az Omega medence és környéke, ahol a fejlesztéseknek köszönhetően sodróvízzóna, vízsugaras szökőkút, vízi sportpályák, mászóháló is kialakításra került. Az Omega medence közvetlen közelében a gyerekek két medencében is pancsolhatnak, a szomszédos Vízipók meseszínpadon pedig animációs programokon vehetnek részt egész nyáron.

Aquapark

A hajdúszoboszlói Aquapark a strandfürdőhöz tartozó önálló egység, mely 15 fantasztikus óriáscsúszdával, sziklamászófallal és élménymedencékkel várja a fiatalokat és a kisgyermekes családokat egyaránt. A nagycsúszdákról 12 és 16 méter magasból lehet csúszni, de természetesen a gyermekek szórakozása is garantált az Aquaparkban hiszen a medencében álló élethű elefántok, gyermekcsúszdák, játszótér és a 6-12 évesek számára épült kalandmedencék is az ő igényeik szerint kerültek kialakításra.

Programok

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma a vizes élmények mellett változatos programokkal is várja a fürdőzőket napközben és az esti órákban is. A nyári időszakban július elejétől egészen augusztus végéig, zenés, táncos programok, gyermek animációk várják a vendégeket a strand területén, valamint az esti zárást követően Zenés éjszakai fürdőzésre ismét megnyílnak a Hungarospa kapui. Az éjszakai program során egyedi élmény a csillagos ég alatti fürdőzés, hullámozás, melyet zenei aláfestés kísér.

A fürdő programjai mellett a városban is folyamatosak a miniprogramok, rendezvények. Július 29-31. között hagyományőrző rendezvényünk a Szoboszlói Folkhétvége háromnapos fesztiváli programjai garantálják az élményekkel teli feltöltődést Hajdúszoboszlón. Idén ismét fellép: a Csík Zenekar és a Debreceni Népi Együttes.

Szlogenünk: Érezd jól magad Hajdúszoboszlón!

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Exit mobile version