Ijesztő lényeket vett észre az esküvői fotón – te látod őket?

nlc | 2016. Október 02.
Ha egyszer meglátod őket, soha többet nem fogod tudni levenni róluk a szemedet. De vajon mit csinálhatnak?

Csak egy átlagos esküvői fotónak indult, aminek az egyetlen különlegessége az lett volna, hogy a fotós egy közeli tetőn állva örökíti meg a boldog ifjú pár és a násznépet. Egészen addig, míg a kép fel nem került a Twitter közösségi oldalára, senki sem vett észre rajta semmi különlegeset.

Aztán néhány felhasználó elkezdett olyasmiket kommentelni alá, hogy “bizarr“, meg hogy “mostantól tuti nem tudok majd aludni.” Mindezt azért, mert megláttak valamit a fotón, amit a nagy többség nem. Segítünk! A kép jobb felső sarkában lévő erkélyen furcsa, sötét figurák sorakoznak, fekete fejfedőben. Így néznek ki közelről: 

A netezők egy része persze azonnal photoshopot kiáltott és azzal vádolta a fotóst, hogy így szeretne nevet szerezni magának, de szerencsére hamar kiderült, hogy ez nem igaz. A figurák tényleg és valóban szerepelnek a fotón, és ott álltak az erkélyen is, az ugyanis egy közeli múzeumhoz tartozik, ahol egy most nyíli kiállítást rendeztek be. A különös csoportosulás pedig a kiállítás szerves része lesz majd.

Nézz még több esküvői képet az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version