10 vécé, ami annyira gyönyörű, hogy vétek lenne belepisilni

nlc | 2016. November 06.
Csak bemegyünk, és már annak is örülünk, ha tiszta. Aztán néha bemegyünk, és olyat látunk, hogy attól leesik az állunk. Cikkünk az utóbbi kategóriába tartozó WC-ket mutatja be.

Üvegklotyó

Ebben a bázeli nyilvános WC-ben az a különleges, hogy belülről simán kilátunk az utcára, kívülről azonban senki nem lát be. Ennek ellenére valahogy nem tudom elképzelni rajta a trónolást…

A kígyó

Ez egy műalkotás, és nem nyilvános WC! Elsőre legalábbis ezt mondanám, és nem lenne igazam. Ide még bemenni se mernék, nemhogy belepisilni… A helyet amúgy Wellington városában találjuk, Új-Zélandon.

Jégvarázs

A szöuli Jéggaléria WC-je veszélyes hely, ahol könnyen fel lehet fázni.

Mosdógaléria

A John Micahel Kohl Művészeti Centrumban (Wisconsin, Egyesült Államok) maga a mosdó is egy kiállítási tárgy, amit a víz témájának szenteltek.

Tuba piszoár

Ez itt egy freiburgi étterem, a Wirsthaus Goldener Sternen férfi WC-je.

Egyiptom hercege

Itt aztán bárki közel-keleti uralkodónak érezheti magát.

Toto Neorest 600

A japán cég felelős a wc-k Rolls Royce-jaiért. Ez a WC itt maga a csúcstechnika. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a kagyló automatikusan nyitódik/záródik, a WC-ülőke hőmérséklete előre beállítható, és beépített bidé és alulról érkező meleg fuvallat (fenékszárító) is található benne. A lehúzást is automatizálva végzi. De ki akarna egy ilyen luxuscikkbe belepisilni?

Aranyklotyó

Ez a színaranyból készült fürdőszoba/wc 38 millió hongkongi dollárba került, és egy hongkongi ékszermogul építtette a saját palotájába. 2008-ban az egészet szétszedték, és beolvasztották, kivéve magát a WC-t.

Vödrös menőzés

Egyszerűen nem lenne szívem odapisilni, inkább csak gyönyörködnék a szuper pozsonyi kilátásban.

WC síelőknek

A sízés élményét megidéző WC, 360 fokos kilátással. Ez is csak a japánoknak juthat eszébe.

Exit mobile version