Bár gyerekként sokakat fenyegettek azzal, hogy a nyers sütitészta összetapasztja a beleket, ez kevés elkötelezett sütirajongót tartott vissza a tésztamajszolástól. Sokan úgy is voltak vele, hogy minek kivárni, amíg megsül az édesség – az úgysem lesz olyan jó, mint a nyúlós, édes, nyers tészta!
Nekik kedvez a nemrégiben New Yorkban megnyílt kávézó, ahol nyers sütitésztát fogyaszthatnak az oda látogató vendégek. Mielőtt még megijednénk, a nyers tészta fogyasztása ebben az esetben teljesen biztonságos, a különleges eljárással kezelt tojással ugyanis kizárták a szalmonellaveszélyt. A különböző szórásokkal és különlegességekkel ízesített sütitésztákat aztán enyhén lehűtik, szóval kicsit fagyira hajazó lesz a végeredmény.
Jelenleg 12 íz közül válogathatnak a vendégek – amik között ráadásul egy Nutellás (!!!) verzió is szerepel!