Remek programok március második hétvégéjére

nlc | 2017. Március 10.
Máris eljött március második hétvégéje. Mutatjuk, hova érdemes menni. Sokszínű programok közül válogathatsz, akár gasztronómiai, akár koncertélményre vágysz!

Pici piac

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)

Időpont: Március 11. 09-18

Különleges holmikat vennél a gyerekednek vagy a kisbabádnak? Esetleg csak nézelődnél? Magyar tervezők hazai termékei kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, családoknak: baba és gyerek ruhák, cipők, játékok, könyvek, babaszoba dekoráció, baba-mama kiegészítők, ajándékok, bio és natúr termékek lelkiismeretes segítőkész eladóktól, hangulatos környezetben.

Daalarna Fashion Show 2017

Helyszín: Millenáris B épület

Időpont: Március 10. 16-22

A Daalarna legújabb kollekciójában előtérbe kerül a természetesség, az érintetlen természet közelsége és csábítása. 2017-ben a Daalarna-nő szenvedélyes, élettel teli és érzéki, hiszen élete nagy napján olyan földöntúli harmónia lengi körül, amilyen csak az Édenkertben létezik. Ha imádod a divatot érdemes bepillantanod a kifutók világába és megnézned Benes Anita legújabb kollekcióját.

Fenyő Jubileum 2017

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

Időpont: Március 12. 19:00

Idén a 70 éves Fenyő Miklós – bár a szokásjog szerint nem az ünnepelt szokott ajándékot adni – egy születésnapi koncerttel és gálaműsorral ajándékozza meg mindig hű és hálás rajongótáborát, közönségét. Szokásához híven vendégeket is hív, ott lesz: Baby Gabi, Dolly, Fenyő Dió, Kiss Tünde, Szandi, Fenyő Dáci, Fenyő Iván, Forgács Péter, Miller Zoltán, és Novai Gábor. Nagy bulinak ígérkezik.

Országos Kazetta Visszatekerő Bajnokság

Helyszín: Gödör Klub

Időpont: március 10. 22.00-

A Gödör klub igazán mókás retro programmal készül. Gyakoriak az egy kazettát és egy ceruzát ábrázoló képek, amikre az van írva, hogy a gyerekeink már nem ismerik az összefüggést, most megmutatod nekik (ha már nagyobbacskák) vagy elmehetsz nosztalgiázni. A bajnokságban indulók a szervezők által (korlátozott számban) biztosított 90 perces Polimer és Maxell kazettákkal, HB-s keménységű ceruzákkal vagy golyóstollal, esetleg filctollal vesznek részt.

Vegan Sunday Market Steiner Kristóffal

Helyszín: Anker’t, Paulay utca 33

Időpont: Március 12. 10-18

Az Anker’t-et egy nap erejéig közösségi piactérré alakítják: így a piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel is várják az érdeklődőket. Mindenkinek érdemes kilátogatnia, aki érdeklődik a vegán étkezés és a különleges ételek iránt. Nagyon különleges hétvégi programnak ígérkezik, sok finom étellel és hasznos tudnivalókkal.

Exit mobile version