Hamisítatlan apa-fiú élmények a vadonban Ben 10 ikonikus lakóautójával, a Rozogánnyal

nlc | 2017. Április 03.
Budapest, 2017. március 30. A kalandvágyó tízéves Ben rábukkan az Omnitrix nevű szuperkarkötőre, amelynek segítségével megmenti a világot. Ugye ismerős a sztori? Új epizódokkal jelentkezik a Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozata, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrébe bújhatnak. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul a nézők elé, még több szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

A sorozat főszereplője Ben Tennyson, egy átlagos tízéves fiú: szereti a videojátékokat, imád biciklizni és néha bajba is keveredik. Amikor kiderül, hogy az Omnitrix segítségével különféle földönkívüli hősökké képes átváltozni, ráébred, hogy ezt az erejét a jó cél érdekében kell használnia.

 Ben nagypapája Max elsőre úgy néz ki, mint egy jámbor nyugdíjas, azonban minden buliban benne van. Türelemmel, bölcsességgel  kordában tudja tartani rakoncátlan unokáit, nem beszélve élménydús kirándulásaikról ikonikus lakókocsijukkal, a Rozogánnyal.

A sorozat új epizódjainak alkalmából Nagy-Britanniában az alkotók elkészítették a legendás Rozogány pontos mását, és felkérték Channel4 csatorna népszerű televíziós műsorvezetőjét, Ben Fogle-t és hatéves kisfiát, Ludot, hogy mutassák be, milyen egy hamisítatlan apa-fiú kaland. A vállalkozó kedvű fiúk nemcsak felfedezték Anglia legszebb vidékeit, de számos elképesztő kalandban volt részük: az apa megtanította fiának a vadkempingezés legalapvetőbb, -izgalmasabb szabályait, valamint a lakóautóban több szerencsés brit családot is vendégül láttak.. Az autó természetesen fel volt szerelve olyan technológiai csodákkal, amelyek egy hatéves gyerek számára még a tűzgyújtásnál is izgalmasabbak: pl galaktikus projetkorral, vagy négy a nyerő társasjátékkal. 

Exit mobile version