Imádja a net a videót, amelyben nem történik más, csak megéleznek egy kést

nlc | 2017. Június 21.
Egy férfi elment egy bolhapiacra, vett egy rozsdás, de amúgy értékes kést, megélezte, majd felvágott vele néhány dolgot – miközben egyébként végig ott volt mellette két macskája. Ennyi máris elég volt ahhoz, hogy több mint négymillióan megnézzék a videóját.

Az hagyján, hogy így elmondva nincs semmi érdekes a japán JunsKitchen videójában, de megnézve sem lesz különlegesebb az élmény, mint amit a videó címe is ígér. 

A sztori annyi, hogy egy csávó elment egy bolhapiacra, hogy eladja a cuccait, ahol aztán kiszúrt egy rémes állapotban lévő, de alapvetően jó minőségű, tradicionális japán kést, amit az árus először úgy 30 centért akart eladni, de amit emberünk végül 3 dollárért vásárolt meg. 

Végül, hogy bebizonyítsa, mennyire jó bizniszt csinált, elkezdte jó alaposan megtisztítani és megélezni a kést, amit végignézett két elég szép macska is:

A végeredmény pedig sikersztori: a kés látszólag tök jól vág papírt meg uborkát is. Ennyi elég volt hozzá, hogy a videó vírusként terjedjen, és pillanatok alatt begyűjtsön 4 millió nézőt. Továbbra sem értjük, mi az őrült népszerűség titka, de annak őszintén örülünk, hogy egy macskatartó japán férfi jó vásárt csinált egy késsel.

 

BoredPanda

Exit mobile version