Teljesen önállóan közlekedik a cuki kutya

nlc | 2017. Június 21.
A seattle-i buszokon már tényleg senki nem lepődik meg, ha az egyik megállóban felszáll egy nagy fekete kutya, és udvariasan helyet foglal az egyik ülésen. Ez ugyanis már mindennapos.
Teljesen önállóan közlekedik a cuki kutya
 

Állítólag az összes buszsofőr ismeri már az Eclipse névre hallgató fekete kutyát, amely rendszeresen önállóan közlekedve utazik Seattle buszjáratain. Az egész furcsa szokás úgy kezdődött, hogy a kutya egy buszmegállóban várakozott gazdájával és annak másik kutyájával, de egyszer csak megelégelte, hogy a gazdi túlságosan komótosan szívja cigijét, ezért inkább felpattant a buszra, és elrobogott vele a parkba.

 

Eclipse úti célja ugyanis minden esetben a park – most már szerencsére gazdája is tudja, hogy ott lehet később összefutni az öntudatos állattal, miután leszállt a D vonal járatáról.

Bár egyesek szerint a kutyáknak csak pórázon szabadna közlekedniük, elvileg a buszsofőrök beleegyezésével nem szabályellenes, ha Eclipse egyedül ücsörög a buszon. A kutya egy ideje már különben is valóságos helyi híresség, és mindenki szívesen megvakargatja kicsit, ha van akkora mázlija, hogy mellékeveredjen az autóbuszon.

 

BoredPanda

Exit mobile version