Ennyire elbaltázott lánykérést még nem láttál!

nlc | 2017. Szeptember 18.
Még csak azt sem mondanánk, hogy ez minden leánykérő rémálma, mert ami Seth Dixonnal történt, az talán még legrosszabb álmaiban sem fordult elő. Egyszerűen a tóba ejtette leendő menyasszonya jegygyűrűjét.

Biztosak vagyunk benne, hogy Seth Dixon és menyasszonya soha, de soha nem fogják elfelejteni azt a  rendkívül kínos és csak félig örömteli pillanatot, amikor Dixon megkérte barátnője kezét. Az internet most egy emberként szánja a szerencsétlenül járt férfit, aki egy romantikus helyszínen, Kansas City parkjában, egy tavon átívelő hidacskán térdepelt le barátnője elé. 

Előhúzta a csodás gyűrűt, majd mielőtt azt a lány felpróbálhatta volna, a gyűrű egyszerűen kicsúszott a férfi kezéből, és a híd fadeszkái közötti résen belesett a tóba. Itt akár be is fejezhetnénk a történetet, de a lánykérés valójában nem itt ért véget. Miután a szerelmespár elmesélte a helyi templomban, hogy mi történt, az egybegyűltek fogták magukat, és a gyűrű keresésére indultak. Az alábbi képsoron látható, ahogy nyakig gázolnak az emberek a vízben, csak hogy az ékszert megtalálják. 

Sajnos Dixonék egyelőre nem jártak szerencsével.

Exit mobile version