Caramell Premium Resort****Superior

hirdetés | 2018. Január 22.
Március 15. ünnepi hétvége

Valljuk be, olyan pihenésre, illetve hosszú hétvégére vágyunk, amikor nem minden a gyerekről szól. Legyen ott velünk, mert az élmény akkor teljes, de a kényeztetésből jusson nekünk is bőven!


Erre nyújt pompás megoldást a Caramell Premium Resort színes ünnepi programkínálata.
Egy közös kiruccanás, ahol a gyerekek sem unatkoznak, és a szülők is elengedhetik magukat, ma már nem elképzelhetetlen. A Caramellben senki sem fog tétlenül ücsörögni, hiszen itt minden korosztály megtalálhatja azt a tevékenységet, ami az érdeklődési köréhez közel áll, feltölti és kiszakítja a monoton hétköznapi robotolásból. Mindezt ráadásul csodálatos környezetben teheti meg: nemcsak maga az épület gyönyörű, hanem az azt körülvevő természet is lenyűgöző.

A keleties és modern stílusjegyek egzotikus helyszínre varázsolnak minket, ahol zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk. Átadhatjuk magunkat az exkluzív kialakítású, mintegy 2000 m²-en elterülő fürdő- és szaunavilágnak, a meghitt VIP-pihenők, a szaunasze­ánszok, a tradicionális masszázsok és testkezelések pedig biztosítják teljes ellazulásunkat.
A március 15-i ünnepi hosszú hétvégén izgalmas programokkal, operettesttel, korabeli ételekkel és desszertekkel várjuk vendégeinket. A Caramella Kid’s club tavaszváró gyermekprogramokkal szórakoztatja majd a kicsiket.

Ára: már 18 900 Ft/fő/éjtől
Érvényes: 2018. március 15–18. (min. 3 éjszaka)
Caramell Premium Resort

Exit mobile version