Újabb fantasztikus sorozattal jelentkezik a 93 éves Sir David Attenborough

nlc | 2019. Október 04.
A Life in Color azzal foglalkozik, hogy milyen szerepük van az állatok életében a színeknek. A BBC új produkcióját várhatóan 2021-ben mutatják majd be.

Újabb, három részből álló sorozattal jelentkezik a BBC-n a legendás brit természetfilmes, Sir David Attenborough – írja a Sokszínű Vidék. A Life in Color (Színesben az élet) című tévés produkció azzal foglalkozik majd, hogy milyen szerepe van az állatok életében a színeknek, a színek felismerésének, és annak, hogy hogyan használják azokat az életük során.

Fotó: mandel Ngan / AFP

A 93 éves természetfilmes új sorozatát speciális kamerákkal forgatják, a készítők szerint olyan technikát használnak a felvételek rögzítéséhez, amellyel képesek lesznek bemutatni egy olyan színvilágot, amely az emberi szem számára eddig láthatatlan volt. A stáb a világ számos pontjára ellátogat majd, de a felvételek túlnyomó részét Ausztráliában fogják forgatni.

A sorozat várhatóan 2021-ben debütál majd a BBC2-n, és a hírek szerint a Netflixen is elérhető lesz majd. Attenborough egyébként időközben a tömeges kihalásról is forgat egy filmet, a The Facts hamarosan látható lesz a BBC-n.

Exit mobile version