Gúnyolta az anyja gyerekkorában, ezért egyetlen fillért sem ad neki Tarantino

B.Esz. | 2021. Augusztus 10.
Még gyerekkorában fogadta meg, ha sikeres író lesz, egyetlen fillért sem lát majd az anyja.

Quentin Tarantino nemrég a The Moment című podcast vendége volt, amelyben elmondta: gyerekkorában az anyja kigúnyolta őt filmes ambíciói miatt, és megpróbálta megakadályozni, hogy forgatókönyveket írjon. A Kill Bill rendezője az iskolai feladatok helyett is az ötletein dolgozott – írha a hvg.hu.

Tarantino. Vivien Killilea / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tarantino, aki nemrég lett apa, elmondta, hogy az anyja haragudott rá emiatt, egyszer pedig lesajnálóan kérdezte őt arról, hogy tényleg ezt “a kis írói karriert” akarja-e csinálni.

Amikor ezt ilyen gúnyosan mondta nekem, azt gondoltam: hát, oké. Amikor sikeres író leszek, soha egyetlen fillért sem fogsz látni a sikeremből. Nem lesz ház. Nem lesz nyaralás. Nem lesz Elvis Cadillac. Semmit nem fogsz kapni, amiért ezt mondtad” – magyarázta, mire a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy azóta is kitartott-e az elhatározása mellett, a rendező pedig rávágta, hogy igen, igen.

“Egyszer segítettem neki a kormányhivatalban, amikor elakadt, de nincs ház, nincs Cadillac.”

A műsorvezető rámutatott, hogy a gúnyolódás is segíthetett abban, hogy Tarantino ennyire eltökélt legyen a filmes karrierjében, de a rendező szerint muszáj, hogy következménye legyen a szülők szavainak.

Verbális bántalmazás gyermekkorban

Exit mobile version